HK Rīga spēle

­­Hey, student!

Rīt 2. decembrī sākot ar plkst 13.45 norisināsies grandiozs pasākums. Tev ne vien būs iespēja bezmaksas apmeklēt HK Rīga hokeja spēli, bet arī pārstāvet savu fakultāti (DITF – vislabāko fakultāti pasaulē) Arēnā Rīga.  Kas var būt labāks par kopistisku DITFu atpūtas pasākumu? Vēss halles gaiss, spēles azarts, draudzīga atmosfēra – pie tam Tevi varbūt parādīs pa TV

Iešana uz hokeju notiks televīzijas un policijas pavadībā no Kronvalda bulvāra līdz pašai arēnai, kur ies RTU studenti un prezentēs sevi! Katra fakultāte prezentēs savu fakultāti! Kad būsim pie arēnas VISI RTU studenti iekšā tiks bez maksas ar savu RTU studentu apliecību, bet kārtējais pārsteigums – KATRAI FAKULTĀTEI  būs savs sektors, televīzijas redzesleņķī un mums to vajag piepildīt! Arī, ja neinteresē hokejs, vari nākt pārstāvēt fakultāti, ja interesē skatīties aizraujošo HK Rīga spēli!

Sektorā vajadzētu izdomāt kaut ko interesantu, lai piesaistītu uzmanību no visiem TV skatītajiem savai fakultātei!

Pie tam neaizmirsti – ka tīrasiņu DITFu krāsa ir sarkana – tāpēc uzvelc sarkanu jaku, vai T-kreklu, vai džemperi vai bikses un ieplūsti kolektīvā!