Iespējamās misijas izaicinājums

Izglītības un karjeras attīstības programma „Iespējamā misija” piedāvā aizraujošu iespēju viest pozitīvas pārmaiņas ne tikai savā, bet arī desmitiem bērnu dzīvē!
Neesi studējis pedagoģiju, bet jūti aicinājumu sniegt savas zināšanas citiem un apgūt pedagoģijas un vadības prasmes? “Iespējamā misija” domāta tieši Tev!

Programma „Iespējamā misija” aicina bakalaura pēdējā kursa studentus, maģistratūras studentus un absolventus kā pirmo profesionālo izaicinājumu izvēlēties darbu skolā. Tā ir iespēja veikt izaicinošu un jēgpilnu darbu un vienlaikus veicināt savu profesionālo izaugsmi, gan ikdienā trenējot saskarsmes, cilvēku vadīšanas un problēmu risināšanas prasmes, gan paralēli darbam skolā intensīvi apgūstot līderību un pedagoģiju „Iespējamās misijas” skolotāju mācībās. Programmas ilgums ir divi gadi, un papildu citiem ieguvumiem programma piedāvā stipendiju un kredītpunktus.

Dalībai programmā var pieteikties visu studiju programmu studenti, izņemot pedagoģijas studentus, kas vēlas izmēģināt skolotāja darbu, ar savu aizrautību, talantu un degsmi pozitīvi ietekmējot bērnu dzīves!

Lasi IM matemātikas skolotāja Mārtiņa Kāļa blogu!

Ieskaties www.iespejamamisija.lv ! Pieteikšanās programmai no 15. janvāra līdz 15. martam.

Ja rodas jautājumi, raksti vai zvani Iespējamās misijas kontaktpersonai!

P.S. Iesaki „Iespējamo misiju” jauniešiem, kas vēlas ar savu darbu atstāt pozitīvu ietekmi sabiedrībā un iegūt paātrinājumu savai izaugsmei!

Iespējamās misijas kontaktpersona

Mob.: 26198759

skype: AgneseVoika

Piesakies Iespējamajā misijā 15.01. – 15.03.!

www.iespejamamisija.lv

IM Facebook

IM Twitter

IM Youtube

IM Draugiem.lv