Izaicinājums – iedvesmot mācīties!

Sveiki, DITFi!
Programma Iespējamā misija aicina DITF studentus uz sarunu pie tējas par izaicinājumu: iedvesmot mācīties, Trešdien,  3. novembrī,  plkst. 18:00, DAD cafe (Miera iela 17, Rīga) – pieteikšanās šeit.

Atver durvis pārmaiņām – uzzini, kas ir Iespējamā misija

Pieteikšanās programmas “Iespējamā misija” ceturtajam iesaukumam sāksies pavisam drīz – no 2011.gada 15.janvāra līdz 15.martam. Tāpēc aicinām jauniešus jau tagad uzzināt visu par pieteikšanos Iespējamā misijā, par programmas gaitu un to, ko nozīmē būt par Iespējamās misijas skolotāju un apmeklēt sarunu ciklu ar Iespējamās misijas dalībniekiem.

Iespējamā misija aicina jauniem un talantīgiem augstskolu absolventiem kā pirmo profesionālo izaicinājumu izvēlēties darbu skolā. Strādājot vienā no pasaules grūtākajām profesijām, Tev būs iespēja pierādīt, ka ikviens bērns var sasniegt augstus mērķus un dot viņiem labāko no tā, kas Tev ir. Tas ir izaicinājums – nostāties klases priekšā, iedvesmot mācīties un mainīt pasauli.

Programma Iespējamā misija ir izaicinājums izglītības sistēmai un izaugsmes programma talantīgiem un aktīviem studentiem, kas pēc studiju beigšanas dod iespēju 2 gadus strādāt par skolotāju, papildus apgūstot līdera un vadītāja prasmes, saņemot kredītpunktus un stipendiju.

Sākot ar novembri, Iespējamā misija aicina jauniešus uz neformālām sarunām, kur būs iespēja tikties ar IM dalībniekiem, uzzināt ar kādiem izaicinājumiem viņi ikdienā sastopas skolās un, ko nozīmē darīt jēgpilnu darbu.Jau 3. novembrī, trešdien, plkst. 18:00, DAD cafe (Miera iela 17, Rīga) notiks pirmā saruna par izaicinājumu – iedvesmot mācīties. Piesakies sarunai un lasi vairāk šeit.

Ja zini, kādu draugu, kam būtu interese un potenciāls kļūt par Iespējamās misijas dalībnieku nodod arī viņam šo ziņu un ņem līdzi uz sarunu vakaru! Bet ja rodās jautājumi droši jautā!

Arī Tev ir iespēja veidot pasauli labāku! Vairāk par programmu: www.iespejamamisija.lv