RTU studenti vislabprātāk saņemtu atlaides Rimi

Būt studentam nenozīmē tikai apmeklēt lekcijas un kārtot sesiju. Studentiem jāizmanto visas iespējas, ko sniedz studenta statuss. Studiju gadiem jābūt labākajam dzīves laikam. RTU studentiem ir privilēģijas, jo viņu intereses pārstāv Studentu parlaments, kurā darbojas studenti, kam rūp studenti. Tāpēc, lai veicinātu RTU studentu labklājību, darbu ir uzsākusi RTU SP Sociālo lietu nodaļas Atlaižu programmas darba grupa. Tās mērķis ir nodrošināt iespēju RTU studentiem saņemt atlaides, veicot pirkumus, atbilstoši viņu vēlmēm un vajadzībām.

RTU studentiem jau kādu laiku ir iespēja saņemt atlaides, bet uzņēmumu skaits, kas tās piedāvā ir neliels. Tāpēc, lai noskaidrotu, kur studenti vēlētos saņemt atlaides, tika veikta aptauja. Aptaujā piedalījās vairāk nekā 600 RTU studenti, kas liecina par to, ka šis ir studentiem nozīmīgs jautājums. Esam gandarīti un pateicīgi par studentu lielo aktivitāti.

Aptaujas rezultātu apkopojums:

AptaujaPēc aptaujas rezultātiem var secināt, ka visvairāk RTU studenti vēlētos saņemt atlaidi, izmantojot sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus. Tikai nedaudz mazāk vēlas saņemt atlaides sporta un atpūtas nozarē. Liels skaits studentu atzīmējuši, ka vēlētos saņemt atlaides, iegādājoties pārtikas preces un medicīniskos pakalpojumus. Aptuveni trešā daļa no visiem respondentiem norādījuši, ka labprāt saņemtu atlaides, iegādājoties sadzīves tehniku.

AptaujaAtbildot uz jautājumu, kur konkrēti studenti vēlētos saņemt atlaides, vairums atzīst, ka vislabprātāk saņemtu atlaides Rimi. Gandrīz 40 studenti atzīmējuši, ka vēlētos saņemt atlaides iepirkšanās centrā Olimpia. Jau pašlaik RTU studenta apliecība ir pielīdzināta Olimpia klienta kartei, kuru uzrādot tiek piemērota atlaide. Arī Ķīpsalas peldbaseina pakalpojumus jau tagad RTU studenti var izmantot par īpašām cenām. Ņemot vērā to, ka liels skaits studentu ir atzīmējuši, ka vēlas saņemt atlaides, izmantojot medicīnas pakalpojumus, bet nav norādījuši konkrētus pakalpojumu sniedzējus, aicinām tos iesūtīt mums uz zemāk norādīto e-pastu.

RTU SP Sociālo lietu nodaļas Atlaižu programmas komanda aktīvi strādā, lai pēc iespējas ātrāk nodrošinātu RTU studentiem iespēju iegādāties preces un pakalpojumus lētāk. Jautājumu un ieteikumu gadījumā, kā arī, ja vēlies pievienoties mūsu komandai, sazinies ar Līgu (liga.maksimiva@gmail.com, +371 28627185).

Vēlot veiksmi sesijā,

RTU Studentu parlaments