S3 – ar radošu un stratēģisku pieeju modernām lietām

S3

ar radošu un stratēģisku pieeju modernām lietām.

13. maijā plkst. 17.00, Meža ielā 1/7 – 523 auditorijā tev un diviem taviem draugiem ir iespēja piedalīties 2. RTU Studentu parlamenta un Accenture Technology Solutions rīkotajās stratēģiskajās sacensībās S3 un iegūt vērtīgas, ikdienā noderīgas balvas.

KAS? S3 ir stratēģiskās sacensības, kuras norisināsies jau otro reizi. To laikā studentu komandai, kura sastāv no trīs RTU bakalaura un/ vai maģistrantūras studentiem, būs jāatrisina Accenture Technology Solutions sastādīts problēmuzdevums.

Studentiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas ne tikai IT jautājumos, bet arī loģistikas, ekonomikas un mārketinga problēmu risināšanā, kā rezultātā studenti no dažādām fakultātēm varēs kopīgi pārbaudīt savus spēkus. Uzdevums ir sastādīts tā, lai jebkuras fakultātes studentu komanda to spētu atrisināt.

KAD? S3 sacensības norisināsies 13. maijā plkst. 17.00, Meža ielā 1/7 – 523 auditorijā.

KĀ? Sacensību norises kopējais laiks ir aptuveni trīs astronomiskās stundas, kuru laikā katrai komandai, individuāli, būs jāatrisina Accenture Technology Solutions sastādītais uzdevums, rezultātā sagatavojot savu risinājumu ar kuru iepazīstināt žūrijas komisiju.

REZULTĀTS? Sacensību rezultātā ikviens students būs iepazinies nedaudz vairāk uz uzņēmuma Accenture Technology Solutions būtību, kā arī izpratis kā ikdienā var apvienot vairākas specialitātes vienkopus, risinot uzdevumus, strādājot komandā. Kā arī nemazāk būtiski, ieguvis vērtīgas balvas – Olympus digitālās foto kameras, ārējos cietos diskus un Apacer mp4 mūzikas atskaņotājus.

Savu komandu pieteikt vari līdz 11. maijam, plkst. 22.59 , sūtot pieteikuma anketu uz e-pastu: sacensības@rtusp.lv vai ienesot to Studentu parlamenta birojā Kaļķu ielā 1 – 324/326.

Vai Tu esi sava prāta spekulants?