Vai tavs pasniedzējs ir „Gada mācībspēks”!?

Oktobris ir mēnesis, kad tiek svinēta vispasaules skolotāju diena, tādēļ oktobraotrajā nedēļā ar tev, student, būs iespēja izteikt savu viedokli un pateikt „Paldies!” saviem mācībspēkiem par aizraujošām lekcijām vai interesantiem materiāliem.
RTU elektroniskajā portālā ORTUS vecāko kursu studentiem tiks piedāvāta iespēja aizpildīt anketu, kurā varēs izteikt viedokli par , viņuprāt, labākajiem pagājušāstudiju gada mācībspēkiem pēc noteiktiem kritērijiem: lekciju interesantuma, sadarbības ar pasniedzēju, piedāvātas ārpus studiju aktivitātes. Otrs vērtēšanas kritērijs būs pagājušā studiju gada anketēšanas rezultāti, tādējādi ik semestra anketēšana ir ļoti nozīmīga.
Kopumā no katras fakultātes tiks izvirzīti trīs labākie mācībspēki. Mācībspēks, kurš būs ieguvis visvairāk balsu savā fakultātē, tiks izvirzīts uz attiecīgās fakultātes „Gada mācībspēks” titulu. Pārējiem diviem labākajiem fakultātes mācībspēkiem tiek piešķirtas nominācijas, kuras noteiks attiecīgās fakultātes studentu pašpārvalde. Projekts noslēgsies ar svinīgu mācībspēku godināšanu 17. novembrī RTU Senāta sēdes laikā, pēc kura kopīgi varēs baudīt svētku koncertu.
Pastāsti, ka tieši tavs mācībspēks ir labākais, ka tieši šo mācībspēku dēļ tev ir aizraujoši apmeklēt lekcijas un, pats galvenais, studēt!
Projektu „Gada mācībspēks” organizē RTU Studentu parlamenta Studiju nodaļa sadarbībā ar RTU IT dienestu un RTU Studentu klubu. Projektu atbalsta Tallink (www.tallink.lv) un Lattelecom.
Vairāk informācijas:
Gunita Kuļikovska
Tel.: +371 27896216
E-pasts: gunita.kulikovksa@rtusp.lv