Konkursa “Labās prakses” atklāšana 12.aprīlī

Jau trešo gadu VAS „Latvijas Hipotēku un zemes banka”, Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments un RTU Attīstības fonds organizē projektu konkursu „Labā prakse”. Otrdien, 12.aprīlī, plkst.14.30, Kaļķu ielā 1, RTU 119.telpā notiks vasaras prakšu konkursa atklāšanas pasākums, kurā piedalīsies RTU kanclers Ingars Eriņš, LLU pārstāvis, Hipotēku bankas valdes locekle Baiba Brigmane, kā arī studenti un uzņēmēji. Pasākuma laikā tiks sniegta informācija par konkursa norises gaitu, uzņēmumiem, kas piedāvās prakses vietas, kā arī tiks parakstīts konkursa nolikums. Pasākumā piedalīsies arī studenti, kas iepriekšējos gados izmantoja „Labās prakses” iespējas.

„Labā prakse” ir Vasaras prakšu konkurss, kura mērķis ir popularizēt inženierzinātnes un veicināt studentu ieinteresētību un zināšanas izvēlētajā studiju jomā. Konkursam no 12. aprīļa līdz 9. maijam, iesniedzot projekta darbu, varēs pieteikties RTU un LLU studenti. Konkursā atlasītajiem studentiem vasarā būs iespēja iziet vienu mēnesi ilgu praksi vadošajos Latvijas uzņēmumos, kā arī saņemt 150 latu lielu stipendiju, kuru nodrošina konkursa atbalstītāji. Stipendijas nodrošinās VAS „Latvijas Hipotēku un zemes banka”. Projektu konkursa atklāšanas paredzēta 12.aprilī Rīgas Tehniskajā universitātē Kaļķu ielā 1, 119.telpā plkst. 14:30.

Šogad Rīgas Tehniskās universitātes studentiem tiks piedāvātas divdesmit piecas prakses vietas Rīgā, Ventspilī, Rēzeknē, Cēsīs, kur studentiem būs iespēja papildināt savas praktiskās iemaņas.

Prakses vietas līdz šim piedāvājuši uzņēmumi kā AS «SAF Tehnika», SIA «GRUNDFOS Pumps Latvia», SIA RKF «NOOK LTD», SIA «Var C», AS «Dzintars», SIA «Microsoft Latvia», SIA «Citrus Solutions», SIA «DPA» u.c.

Juris Iljins,
Labā prakse 2011
Projekta vadītājs