RTU DITF aicina absolventus svinēt fakultātes 50. jubileju

Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāte (RTU DITF) 2011. gada 4. jūnijā atzīmēs 50 gadu jubileju, tāpēc aicina absolventus, kuri kopā ar fakultātes darbiniekiem un studentiem vēlētos piedalīties svinībās, pieteikties līdz 01.03.2011.

Kontaktinformācija pieteikumiem:
E-pasts: inese.upite@rtu.lv (lūgums norādīt: absolvēšanas gadu, specialitāti, darba vietu un, vēlams, telefona numuru)
Tālr. 67089541 (lūgums zvanīt darba dienās no plkst. 12–14)
Fakss 67089593

RTU DITF jubilejas svinības notiks Latviešu biedrības namā ar sirsnīgiem apsveikumiem, cienastu un mūziku (grupa «Sweet Waterz» un trio «Lady’s Sweet».

RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē šobrīd studē 1401 students. Fakultāte gatavo speciālistus darbam visās datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas apakšnozarēs, kā arī jomās, kur izstrādā jaunas informācijas sistēmas un citus informācijas tehnoloģijas risinājumus vai arī jomās, kur izmanto dažādus datorizētus informāciju tehnoloģiju risinājumus.

RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāte izveidota 1961. gadā. Tās nosaukums sākotnēji bija Automātikas un skaitļošanas tehnikas fakultāte (ASTF). Pašreizējo nosaukumu fakultāte ieguva 2001. gadā.

50 gadu laikā fakultāti absolvējuši vairāk kā 6000 cilvēki. DITF absolventi darbojas tādos prestižos uzņēmumos un institūcijās kā Latvijas Banka, A/S «Latvenergo», LR Valsts kontrole, Valsts ieņēmumu dienests, SIA «PriceWaterhouseCoopers», SIA «Lattelecom», SIA «Microsoft Latvia», SIA «IBM Latvija» u. c.

Absolventu vidū ir daudz augsti vērtētu profesionāļu un atzītu speciālistu, viņu vidū arī 9. Saeimas deputāts Kārlis Šadurskis, Rīgas Domes vicemērs Andris Ameriks, Latvijas Krājbankas valdes priekšsēdētājs Ivars Priedītis u. c.

RTU Informācijas centrs