Windows Phone codecamp

Windows Phone nometne ir 2 dienu notikums, kuru var apmeklēt jebkurš bez dalības maksas un kura laikā jūs uzzināsiet kā izveidot, izstrādāt, un publicēt Windows Phone (kodētais nosaukums ‘Mango’) aplikācijas. Nav nozīmes vai jūs esat students, kurš nesen tikai sācis izstrādātāja karjeru vai arī pieredzējis programmētājs Windows Phone, Android Symbian, Web OS vai iOS platformām, mēs pastāstīsim par vispārējiem “tips and tricks” un dalīsimies ar Windows Phone izstrādes pieredzi.

Iepriekšēja OOP pieredze ir vēlama, bet ne obligāta. Mēs atbalstīsim visus dalībniekus ar mūsu programmēšanas guru palīdzību, kā arī ar pārtiku. Visi labākās komandas dalībnieki balvā iegūs 1 gada MSDN Visual Studio Ultimate abonomentu.

 Kāds ir plāns?

Programmēšanas nomente sāksies sestdien, 3. decembrī plkst. 10:00 Stokholmas Ekonomiskajā Augstskolā (Strēlnieku iela 4a, Rīgā) un beigsies 4. decembra vakarā. Jebkurš var izvirzīt spīdošu ideju vai arī pievienoties kādai no komandām, kurai ir jau padomā kāda aplikācija. Jebkurai komandai ir iespēja vinēt APPA Market kontu, kas palīdzēs izvietot savu aplikāciju WindowsPhone Marketplace vietnē, piedaloties konkursā.

Piedāvājumā vēl ir iekļautas 3 tehniskās sesijas:

  • Windows Phone Intro for Developers – Jaana Metsamaa (Microsoft MVP)
  • Design principles and Metro language – Agu Suur (Axinom)
  • Unlimited possibilities of WP platform – Jevgeni Tšaikin (Microsoft MVP)

Reģistrēšanās:

Pasākums ir bez maksas, bet vietu skaits ir ierobežots. Lai nodrošinātu sev vietu reģistrējaties izmantojot Facebook vai arī e-mail līdz 30. novembrim.

 Ko ņemt līdzi?

Lejupielādējiet pēdējo Windows Phone SDK versiju, lai būtu pārliecināti, ka lietojiet pēdējo versiju, kā arī ņemiet līdzi savu klēpjdatoru. Neaizmirstiet arī ieskatīties Latviešu WP konkursa mājaslapā, kur jums ir iespēja reģistrēties un iesūtīt savas aplikācijas Windows Phone Marketplace vietnē, palasiet par aplikācijas iespējāmsaprotiet vispārējos aplikācijas uzdevumus un vēl daudz ko citu.