Ekskursija- Iepazīsti uzņēmumus Tallinā!

Vai esi kādreiz domājis par mācībām kādā no Eiropas augstskolām vai darbu ārzemēs savā sfērā, profesionālā uzņēmumā?? Tieši Tev ir unikāla iespēja apmeklēt Tallinas uzņēmumu un iegūt informāciju par Eiropas universitātēm, kuras pieprasa tehniskus prātus!
Kad: 2. Aprīlī. Cikos un kā: Izbraucam 7:30 no Kaļķu ielas 1, atgriežamies ap 23:00

● ABB – viens no vadošajiem automātikas un elektroenerģētikas tehnoloģiju uzņēmumiem, kas saviem klientiem piedāvā elektroenerģētikas un automatizācijas produktus un sistēmas, risinājumus un servisu.

● Skype  – šķiet, ka šis vārds komentārus neprasa. Kaimiņvalsts radītais apvērsums interneta komunikāciju jomā.

● Centre for Biorobotics  – Tallinas tehniskajā universitātē radīts uzņēmums, kurš nodarbojas ar starpdisciplināru izpēti starp bioloģiju un inženierzinātnēm. Nodarbojas ar robotu būvi.

● ELIKO Technology Competence Centre in Electronics – valsts atbalstīta izpētes organizācija. Orientēta uz ražošanas un gudro vides sistēmu izstrādi. ELIKO misija ir uzlabot Igaunijas konkurētspēju informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā, sadarbojoties ar labākajām pētniecības iestādēm un uzņēmumiem elektronikas, komunikāciju un informācijas tehnoloģiju nozarē.

Tev būs iespēja ne tikai apmeklēt kādu no iepriekš minētajiem uzņēmumiem, bet arī apmeklēt Tallinas vecpilsētu, vai kādu no citām pilsētas daļām, piemēram, lielisko Rotermann kvartālu. Par papildus izmaksām iespējams arī apmeklēt AHHAA zinātnes centra Tallinas filiāli.

Ja plāno savas mācības turpināt ārzemēs, tad iespējams savu nākošo universitāti varēsi atrast EESTEC rīkotajā Open day, kuru apmeklēsim ekskursijas ietvaros. Šis pasākums kopā savedīs ne tikai studentus ar visiem zināmām kompānijām kā .ME, Eelering, Google, toggl u.c., bet arī ļaus tev satikt studentu pārstāvjus no vairāk kā 30 Eiropas universitātēm.

Vairāk par Open day vari uzzināt ŠEIT.

Ekskursijas dalības maksa: tikai 6Ls

NEAIZMIRSTI PIETEIKTIES LAICĪGI, VIETU SKAITS IEROBEŽOTS!! Pieteikšanās anketu vari atrast ŠEIT līdz 29.03.

Pēc papildu informācijas droši vērsies pie Māras Meinhardes (meinharde@gmail.com ,26288293)