IZSLUDINĀTA PIETEIKŠANĀS SEMINĀRAM „SoLiS +”

Oktobra beigās, kamēr aiz loga būs drēgns un lietains, RTU Studentu parlaments ir sarūpējis iespēju piedalīties nu jau par tradīciju kļuvušajā aktīvā izaugsmes seminārā “SoLiS +”. Mēs ticam, ka šī būs iespēja ikvienam no 26. līdz 28. oktobrim iegūt vairāk, lai uzlabotu savas intrešu pārstāvniecības spēj

Semināra programmā paredzētas treniņlekcijas Latvijā atpazīstamu personību vadībā:  par vārda spēku, jautājumu sagatavošanu un uzdošanu, par viedokļa paušanu un debatēm. Protams, neiztiks arī bez radošiem un sportiskiem uzdevumiem, kā arī tīklošanās.

Kas jādara, lai pieteiktos?  – Pavisam vienkārši: parādi savu motivāciju brīvā formā (foto, video, vēstule, glezna u.c.) un iesniedz vienā no 2 iespējamajiem veidiem:
1. Sūtot e-pasta ziņu uz solis_pluss@googlegroups.com . Pielikumi var būt apjomā līdz 8MB.
2. Ja nu Tava motivācija nav elektronizējama vai ievietojama 8MB rāmītī, iesniedz to RTU SP birojā (Āzenes  12, k.4, 2.stāvs) personiski.

Vienīgie noteikumi motivācijas iesniegšanai – pievieno savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un telefona nmmuru, lai varam ar Tevi sazināties  un iesniedz to līdz 13.10. 23:59 (elektroniski) vai līdz 12.10. plkst.16:00 Studentu parlamenta birojā.

Šogad, aicinām piedalīties arī citu augstskolu studentus, kā arī organizāciju biedrus – pieteikšanās process tāds pats.

Dalības maksa seminārā ne-RTU studentiem – Ls 10.

Atbildi saņemsi 15.oktobrī, dienā pēc RTU 150 jubilejas pasākuma.

Jaunumiem seko RTU SP mājas lapā www.rtusp.lv un twitter kontā @RTUSP!