„Uzdāvināsim Viļakas novada bērniem prieku!”

Viļakas novada Viduču internātpamatskolas bērni lūdz mūsu palīdzību un atbalstu. Par laimi, šos bērnus nav skārusi kāda reta iedzimta slimība vai trauma, kas ietekmētu viņu dzīvi. Viņus ielenc tik ierastā nabadzība, par kuru mēs, kam koka zirdziņš jau ir vēsturiska vērtība, nevis ikdiena, reti aizdomājamies. Tādēļ mēs, RTU Studentu parlaments, lūdzam Tevi palīdzēt tiem, kam dots mazāk.

Viduču internātā mitinās septiņu līdz piecpadsmit gadu veci bērni, kuri nāk no trūcīgām un pat ļoti trūcīgām ģimenēm. Bērniem no mācībām brīvajā laikā trūkst rotaļlietu un spēļu, ar kurām aizmirsties no bezcerīgās ikdienas, kas viņus sagaida mājās. Ja Tev skapī aizmirstībā slēpjas kāda rotaļlieta, galda spēle, vecs konstruktors vai LEGO komplektiņš, neatstāj to izmešanai mēslainē uz vēlāku laiku, bet gan ziedo to, atnesot uz mūsu biroju Āzenes ielā 12, korpuss 4, 2.stāvs, vai arī ienes sev tuvākajā
RTU fakultāšu pašpārvaldē. Šoreiz gan mīkstās mantiņas nederēs, bērniem nepieciešamas attīstošas un iztēli raisošas spēles. Ja tiešām vēlies sniegt savu atbalstu, bet nevēlies šķirties no kādas mīļas spēles vai vairs nevari nevienu atrast, vari arī ziedot kaut latu, veicot pārskaitījumu uz RTU SP biedrības kontu – LV78UNLA0050005450944, norādot „Ziedojums Viļakas bērniem”.

Par saziedoto naudiņu mēs iegādāsimies jaunas rotaļlietas un spēles ar mūsu atbalstītāja – Ludo, galda spēļu veikala, atbalstu un kopā ar Jūsu dāvātajām mantām dosimies ciemos pie bērniem, un uzrīkosim kopīgu spēļu vakaru. Labdarības akciju nekad nevar būt par daudz, ja vien ir cilvēki, kam nepieciešams mūsu atbalsts, un labās sirdis, kas to var sniegt, tādēļ labdarības akcijā aicināti piedalīties visi- liels vai mazs, vecs vai jauns!

 

Projekta koordinators

RTU Studentu parlamenta

Sociālo lietu nodaļas vadītājs

Kaspars Dobrais

Kaspars.dobrais@rtusp.lv

t.27896260