Aicina darbā studentu RTU Televīzijas direktora amatā

ChaulaTV2013. gada 30. oktobrī – Rīgas Tehniskajai universitātei (RTU) un «Chaula.tv» sākot darbu pie jauna, aizraujoša kopprojekta – RTU Televīzija – izveides, aicina RTU studentus pieteikties konkursā uz vakanto televīzijas direktora amatu, kura uzdevums būs nodrošināt veiksmīgu televīzijas darbību.

Lai pieteiktos izsludinātajā konkursā uz RTU Televīzijas direktora amatu, kandidātiem nepieciešams nofilmēt nelielu sižetu vai īsfilmu un līdz 2013. gada 31. decembrim augšupielādēt to «Chaula.tv» mājaslapā. Videoklipa sākumā jāpamato, kāpēc tieši konkrētais kandidāts ir piemērots RTU Televīzijas direktora amatam.

RTU izveidos savu studiju, kur raidījumos tiks atspoguļoti dažādi ar universitāti saistīti notikumi un aktualitātes. Studijā tiks izmantotas jaunākās IT tehnoloģijas un nodrošināta profesionāla līmeņa aparatūra. Projekta laikā dalībniekiem būs iespēja gūt priekšstatu par TV medijiem un pilnveidot sevi šajā jomā gan no satura veidošanas, gan tehniskās puses.

RTU Televīzijas veidotie raidījumi būs paredzēti skolotājiem, mācībspēkiem, skolēniem un studentiem. Projekta laikā ir paredzēts izveidot klasisku zināšanu arhīvu, kas interesentiem sniegs priekšstatu par zinātnes jomām.

Skolēniem un studentiem būs iespēja publicēt savas video lekcijas, kurās tiks izmantots mūsdienīgs valodas lietojums un progresīvas nākotnes lekcijas formas. Īpaši aktuāli šīs televīzijas veidoties raidījumi varētu būt ārzemēs dzīvojošiem latviešiem, kuriem nav iespējas skolot savus bērnus dzimtajā valodā.

«ChaulaTV» ir izklaides medijs, kas piedāvā satura dažādību Latvijas mediju vidē. Televīzijas prioritāte ir satura pieejamība interneta vidē, interaktivitāte, kā arī augstas kvalitātes attēls (HD kvalitātē). Televīzijas platforma balstīta uz inovatīvām augstas kvalitātes tehnoloģijām, kuras risinājums ir Baltijā pirmā sociālā tīkla platforma, kas izmanto mākoņtehnoloģijas.

Papildu informācija:

Māra Zepa,

RTU Komunikācijas un mārketinga departamenta

Mārketinga projektu nodaļas vadītāja

Tālr.: 67089829, 29756718

E-pasts: mara.zepa@rtu.lv