Izsludināta pieteikšanās vasaras aizraujošākajām sacensībām „Plostu rallijs 2013”

PlostuRallijs2013No 27.28.jūlijam jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies aizraujoši inženieriskās vasaras sacensības „Plostu rallijs”, kuru laikā komandām tiks dota iespēja sacensties veiksmīgu plostu konstruēšanā, aktīvi pavadot laiku Mārupes novada atpūtas kompleksā „Bejas”. Sacensībās varēs baudīt ne tikai plostošanas priekus, bet arī piedalīties citās aktivitātēs. Komandu skaits ierobežots.

KAD un KUR: Sacensības norisināsies no 27. līdz 28. jūlijam Mārupes novada atpūtas kompleksā „Bejas” (pie Božu ūdenskrātuves)

IDEJA: Sacensības „Plostu rallijs” ir aizraujošs aktīvās atpūtas veids, ko Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments rīko jau sesto gadu. Tas vienkopus pulcē gan RTU, gan citu Latvijas augstskolu studentus, kas ir gatavi darboties, praktiski lietojot iegūtās akadēmiskās zināšanas, sportojot, iepazīstot jaunus cilvēkus un vienkārši atpūsties.

SACENSĪBU MĒRĶIS: rosināt studentus radoši domāt, risinot ikdienišķus un pašsaprotamus uzdevumus tādējādi radot objektus, kurus ir iespējams izmantot reālā darbībā. Sacensību komandām, izmantojot inženieru zināšanu bāzi, tiek dots uzdevums no nelieliem resursiem konstruēt reāli peldošus plostus.