KONKURSA „MIS UN MISTERS RTU 2013” FINĀLS UN NOSLĒGUMA BALLE 15.FEBRUĀRĪ

MisMrRTU_web15.februārī, Kaļķu ielā 1 – Rīgas Tehniskās universitātes galvenās ēkas Lielajā aulā notiks grandiozākā studentu konkursa „Mis un Misters RTU 2013” fināls, kurā desmit RTU talantīgākie studenti jeb „Mis un Misters RTU 2013” finālisti kāps uz skatuves, lai pierādītu, ka viņi ir šī titula cienīgi. Uz noslēguma pasākumu un svētku balli aicināti visi RTU studenti, kā arī mācībspēki.

Konkursa finālisti ir cītīgi gatavojušies 3 mēnešu periodā, apmeklējot deju nodarbības, trennažieru zāli, lietišķās etiķetes nodarbības, Ķīpsalas peldbaseinu, skaistumkopšanas procedūras, kā arī attīstījuši savas personības, piedaloties Swedbank organizētajās senioru apmācībās.

15.februārī no plkst.19.00 ikviens RTU students un mācībspēks aicināts uz graniozā konkursa noslēguma pasākumu, kurā finālisti demonstrēs apgūto un tiks noskaidroti „Mis un Misters RTU 2013” titula ieguvēji, bet tas vēl nav viss  -pēc konkursa svinīgās daļas kopā ar finālistiem tiks atklāta konkursa noslēguma balle.

Ballē muzicēs grupa „The Picture”

Uz pasākumu glītos uzvalkos un daiļās koteiļkleitās ierasties un atbalstīt mūsu universitātes studentus aicināts ikviens!


Līdz finālam sekot konkursa dalībnieku gaitām var šeit un šeit, kā arī atbalstīt savus favorītus, balsojot! Rezultāti tiks paziņoti konkursa apbalvošanas ceremonijā. 

Lai uzzinātu aktuālāko par konkursu, kā arī atzīmēt savu ierašanos uz noslēguma pasākumu var sociālajos tīlos: Twitter, Facebook, Draugiem.lv.

Grandiozākā studentu konkursa ģenerālsponsors: Swedbank jauniešu programma OPEN

Konkursu atbalsta: Madara cosmetics, Dailes teātris, ceļojuma aģentūra „Tallink”, Ķīpsalas peldbaseins, ARTBRIC studio, literāri muzikālais klubs „Četri balti krekli”, www.bestfoto.lv, Solāriju studija „SUN 2”, Simple express, RTU Sporta klubs.