Piedzīvojumu sacensības „Pazudušie”

Pazudusie plakats fin 1280x905Brīdinājums: cilvēkiem ar vājiem nerviem, viegli iebiedējamiem studentiem vai arī parastiem mirstīgajiem ar veselo saprātu tālāk lasīt neiesakām.

Uzmanību, uzmanību! Tas notiek jau atkal! Trīs reizes drosmīgākie no drosmīgajiem tika sūtīti slepenā misijā uz mistikas pilno mežu, kur katru gadu, aptuveni vienā un tajā pašā laikā norisinās asins stindzinoši, neizskaidrojami notikumi.

Viss sākas ar it kā nevainīgiem negadījumiem- trokšņiem telefona līnijās, dīvainām skaņām vietējos brikšņos, elektroierīču atteikšanos darboties. Vēlāk masveidā sāk „streikot” transportlīdzekļi ceļa malās, no mājām aizklīst vietējie mājdzīvnieki, bet gadu no gada viss beidzas ar vairākiem ziņojumiem par bezvēsts pazudušiem cilvēkiem. Līdz šim tie ir bijuši bērni, sievietes, sirmgalvji, vīri spēka gados… Nekādas saistības vienam ar otru, bet visas pēdas ved uz tumšo mežu.

Vietējie varas pārstāvji ir bezspēcīgi un visā tiek vainoti pārdabiski spēki. Tam beidzot ir jāpieliek punkts!

Izsludinām meklēšanā pieredzējušus detektīvus, supervaroņus, cilvēkus ar īpašām spējām un citus drosminiekus, kas būtu gatavi doties kopīgā piedzīvojumā, kas noteikti mainīs dzīves. Joprojām nav skaidrs, kas notiek šajā vietā, taču viens ir zināms droši – „Blēras raganas projekts” nobālēs slepenās operācijas „Pazudušie” priekšā.

„Pazudušie” ir stress, dusmas, bailes, pārdzīvojumi, instinkti, nakts ārpus saprāta robežām. Kad liksies, ka sliktāk vairs nevar būt, Tevi pārsteigs un pierādīs pretējo. Tev būs jāiemācās tikt galā ar visu – iet uz priekšu un pieveikt katru barjeru, kas būs nolikta Tavā ceļā. „Pazudušie” liks saprast, ka cilvēks ir spējīgs uz daudz vairāk, kā ir iedomājies.

Šajā laikā mežā mēs būsim pārākumā, taču atceries – katra komanda cīnīsies par uzvarētājas statusu. Katrs grib būt varonis, kurš atklās šī meža noslēpumus.

Sacensības atbalsta Dirty Deal Teatro, Fazer un Latvijas valsts meži.

Datums:                                   12.-13.04.2013

Tikšanās vieta:             RTU Kaļķu iela 1

Finansiālais zaudējums:           10ls no komandas

Komandas sastāvs:                  4 cilvēki/vismaz 1 meitene / vismaz 1 RTU students.

Pieteikšanās:                            līdz 2. aprīļa plkst. 20:00

Spied šeit ->                            http://ej.uz/getlost

Sacensību nolikums                 http://ej.uz/bulletin

Plakāts                                     http://ej.uz/pplakats