RTU JAUNO STUDIJU GADU ATKLĀS AR IEZVANĪŠANĀS SVĒTKIEM 2. SEPTEMBRĪ

 

RTU_Iezvanisanas_Svetki_2013Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) 2. septembrī aicina svinēt pirmo mācību gada dienu, piedaloties RTU Iezvanīšanās svētku aktivitātēs visas dienas garumā.

Ķīpsalas kolonādē (laukumā starp Studentu dienesta viesnīcu, Elektronikas un telekomunikācijas, Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas un Būvniecības fakultātēm) jau no plkst. 9 studentus gaidīs RTU Studentu parlaments ar īstām studentu brokastīm, savukārt plkst. 10 notiks svinīgā mācību gada atklāšana, kurā pirmkursniekiem būs iespēja tikties ar RTU vadību, dekāniem un mācībspēkiem.

Lai pirmo skolas dienu mūsu universitātē padarītu ne tikai svinīgu, bet arī atraktīvu, RTU Studentu parlaments ir sagatavojis plašu RTU Iezvanīšanās svētku programmu ar muzikāliem pārsteigumiem visas dienas garumā.

Ķīpsalas kolonādē studentus sagaidīs katras fakultātes pārstāvis, kura pavadībā pēc mācību gada atklāšanas pirmkursnieki kopīgi dosies uz savu fakultāti. Savukārt pie fakultātes studentus sveiks padomnieki, kuri, dalot visus pirmkursniekus pa kursiem, iepazīstinās ar sevi un izspēlēs spēles. (Padomnieks – Enerģisks jaunietis, kurš palīdz pirmā kursa studentiem iejusties studiju vidē, nodot informāciju pirmā kursa studentiem un palīdz risināt radušās neskaidrības.)

Fakultātēs notiks arī studiju līguma parakstīšana.

Iezvanīšanās svētkos no plkst. 9.30 līdz 15 darbosies izklaidējoši informatīvie stendi, kuros ikvienam būs iespēja uzzināt par visdažādākajām RTU organizācijām, interešu klubiem,  kā arī daudzveidīgajām ārpusstudiju aktivitātēm RTU. Runā, ka šajā dienā varēs iemūžināt arī pirmos foto mirkļus kopā ar RTU fakultāšu studentu pašpārvalžu talismaniem. Ķīpsalas kolonādē visas dienas garumā norisināsies arī dažādas citas aktivitātes un konkursi.

Mācību gada atklāšanas dienā, studenti varēs būt pirmie, kas iegādāsies biļetes uz grandiozākajiem mācību gada atklāšanas svētkiem – «Studentu Paradīze 2013», kā arī RTU studiju plānotājus.

Mācību gada sākumu vakarā studenti aicināti svinēt klubā “BASEINS”, Raiņa bulvārī 21 kopā ar Dj Arti Volfu. Ieeja no plkst. 22.00.

RTU Iezvanīšanās svētkus atbalsta: konditoreja “Junge”, Multikino, K-suns un Dirty Deal Teatro.

 

Tavs

 RTU Studentu parlaments