RTU Rubīna balle [13.12.12]

PlakatsV3aicina ikvienu RTU studentu uz lielāko Ziemassvētku balli – ”Rubīna balli” Rīgas Latviešu biedrības namā, 13.decembrī. Varēsim mirdzēt rubīna košumā!

Tā kā šis ir īpašs pasākums, uz divām skatuvēm divās zālēs par vakara muzikālo daļu rūpēsies grupas Satellites LV, Double Faced Eels, The Picture un Piloti. Abās zālēs paredzētas arī dažādas aktivitātes dalībniekiem un visiem būs iespēja sacensties par balles atbalstītāju sarūpētajām dāvanām. Vakara gaitā darbosies arī svētku darbnīcas un balles apmeklētājiem būs iespēja iemūžināt savus svētku tērpus ar rubīna pieskaņu Latviešu biedrības nama Zelta zāles salonā, kur darbosies fotodarbnīca.

Balles apmeklētāji aicināti savam tērpam piešķirt rubīna krāsas akcentus, jo spožākie vakara dārgakmeņi tiks pie balvām no Red Bull. Kā arī vakara izskaņās norisināsies lielā izloze, kurā piedalīsies ikviens svētku darbnīcu apmeklētājs. Tiks izlozētas balvas no Aerodium, Dāvanu servisa, Party Bus un citiem atbalstītājiem.

Balles laikā darbosies arī bārs, kura piedāvājumā būs studentiem draudzīgas cenas dzērieniem un uzkodām.

Ieejas kartes iespējams iegādāties RTU Studentu parlamentā, Āzenes ielā 22.
Ieejas karšu cenas: RTU studentiem: 5 Ls (7.11 EUR), citiem 8 Ls (11.38 EUR). Organizatori īpaši padomājuši par pārīšiem un pāru ieejas kartes divām personām iespējams iegādāties par 8 Ls (11.38 EUR), ar noteikumu, ka vienam no pāra jābūt RTU studentam.

Aicinām pasteigties ar biļešu iegādi, jo to skaits ir ierobežots un tās pieejamas tikai iepriekšpārdošanā!

Ir iespējams iepriekš rezervēt sev un draugiem galdiņu Lielās zāles balkonā, meklējot pieteikuma anketu www.rtusp.lv. Pieejami četrvietīgi, piecvietīgi un desmitvietīgi galdiņi, kuri attiecīgi maksā 8 Ls (11.38 EUR), 10 Ls (14.23 EUR) vai 20 Ls (28.46 EUR). Tikai pie galdiņa sēdošajiem būs atļauts ienest savu cienastu un vienu vīna vai dzirkstošā dzēriena pudeli.

Grandiozo RTU studentu Rubīna balli atbalsta: Adrenaline TanSmiļģu bārsParty BusAerodiumRTU Kīpsalas peldbaseinsČetri balti krekliDāvanu Serviss.lvRed BullCreativeBox.lv,YoYo, Saldus konditoreja, Fazer, Ozolu maize.

Seko līdzi jaunumiem RTU SP Facebook lapā un www.rtusp.lv komentāru sadaļā,, kā arī RTU SP vai savas pašpārvaldes sociālā tīkla Twitter kontos.