Seminārs tiem, kuri vēlas rīkoties!

Ja Tev ir interese par uzņēmējdarbību, tad šī ir informācija domāta tieši Tev. 15. Janvārī plkst. 14.30 Kalnciema ielā 6 – 311. kab. (IEVF ēkā) RTU Karjeras centrs organizē informatīvo semināru par uzņēmējdarbības uzsākšanu un RTU Studentu biznesa inkubatoru un tā sniegtajām iespējām.

Seminārā par uzņēmējdarbības uzsākšanu, galvenajiem plusiem un mīnusiem, priekšrocībām un trūkumiem, kā arī citiem labiem padomiem stāstīs Biznesa atbalsta un attīstības centra direktora vietnieks Aigars Laizāns. Viņš arī stāstīs par iespēju, kā uzsākt savu uzņēmējdarbību, ja pašam nav ideju, bet ir vēlme darboties.

Savā stāstā par uzņēmējdarbības uzsākšanu dalīsies studenti Armands un Pēteris, kuri izveidojuši uzņēmumu „Motion Media Park” un šobrīd ir vieni no aktīvajiem studentiem, kas darbojas RTU Studentu biznesa inkubatorā.

Ja arī Tu vēlies uzsākt savu uzņēmējdarbību un Tev nepieciešams atbalsts, lai sākums būtu vieglāks, tad apmeklē šo semināru. RTU Karjeras centra vadītāja iepazīstinās ar to, kas ir nepieciešams, lai iestātos RTU Studentu biznesa inkubatorā un kādus pakalpojumus tas var sniegt.

Ja ir kādi papildus jautājumi vai vēlies pieteikties, tad raksti uz e-pastu: karjera@rtu.lv