EEF uzlādē aprīli!

Lai mācības un daudzie pienākumi skaistāko gadalaiku nepadarītu pelēcīgu un vienmuļu,  laika posmā no 7. līdz 30. aprīlim EEF SP rīko vairāku pasākumu kopumu “EEF dienas”. Plānotie pasākumi sevī ietver gan saistošas lekcijas par aktuālām tēmām, gan arī aktīvāku izkustēšanos sportiski- kulturālā garā, tādējādi piedāvājot iespēju atpūsties studentiem ar dažādām gaumēm.

EEF dienu plāns

07.04. 12:00 EEF dienu atklāšana

           18:30 Tālis Juhna “Ūdens ceļš”

09.04. 16:15 Interaktīvā nodarbība ar Piedzīvojuma Gars pārstāvi Ati Ķeņģi- kas ir studijas?

10.04 16.30 Kopsapulce ar vadību

22.04 16:30 ‘’Ghetto games family’’ Raimonds Elbakjans

         17:30 ‘’Ir dienas, kad padoties aizliegts’’ Mārtiņš Zvīdriņš no ‘’Baltais kalns’’

24.04 18.15 Volejbola turnīrs Ķīpsalas pludmalē

28.04 17.30 EEF Gāziens

30.04  Zaļumballe

“EEF dienas” sāksies ar atklāšanu Kronvalda bulvārī 1  7. aprīlī. Studentiem būs iespēja sīkāk iepazīties ar plānotajiem pasākumiem, pagaršot, ar ko EEF atšķiras no citām fakultātēm, pārbaudīt savas spējas enerģijas ražošanā uz īpašā Latvenergo riteņa, kā arī iemūžināt sevi pie EEF dienu fotosienas.

Tās pašas dienas vakarā pavadīsim visiem tik svarīgās zinātnes zīmē –  Kronvalda bulvārī 1 plkst. 21.aud. 18.30 RTU Zinātnes prorektors Tālis Juhna vadīs lekciju par dzeramo  ūdeni un tā kvalitāti. Lekcija būs saistoša katram, kas interesējas par savu uzturu, apkārtējo vidi un piesārņojuma ietekmi gan uz cilvēka organismu, gan uz dabu kopumā.

9. un 10. aprīlis būs ar studiju nozari saistītās dienas. 9. Aprīlī Kronvalda bulvārī 1, 36.aud. plkst. 16.15 kopā ar personīgās izaugsmes treneri Ati Ķeņģi pavadīsim vakaru, lai diskusiju ceļā interaktīvi noskaidrotu, kas ir studijas. Ķeņģis sabiedrībā ieguvis piedzīvojumu meklētāja slavu, lielākoties darbojoties couching un personības attīstības nozarē, tādēļ vakars solās būt vairāk kā aizraujošs. Ata Ķeņģa blogs: uzticiessev.blogspot.com

Savukārt 10. aprīlī EEF studentiem būs iespēja tikties ar fakultātes vadību un noskaidrot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Jautājumus būs iespējams uzdot ne tikai uz vietas administratīvajiem pārstāvjiem un dekānam, bet arī iepriekš rakstot par jebkādu Tev esošu problēmu! Tādējādi radot iespēju studējošajiem noskaidrot visu sev aktuālāko un svarīgāko. Kopsapulce ar vadību noritēs jaunajā EEF fakultātes ēkā Ķīpsalā Āzenes 12/1 plkst. 16.30.

Informācija par pārējiem pasākumiem vēl sekos, tādēļ, lai nepalaistu to garām, seko EEF SP Twitter un Facebook!

Pasākuma atbalstītāji un sponsori: Schneider electric, “YoYo Frozen Yoghurt”, Zaļais Punkts, Energo electric, Fantasy Park, Bosch, ABB, GEO, Sidrabe, LET.