Garage48 Gaming

5.-7. Decembrī Rīgas Ekonomikas augstskolā norisināsies videospēļu prototipēšanas sacensība Garage48 Gaming, kurā 48 stundu laikā dalībnieki izveidos komandas un centīsies pārvērst savas videospēļu idejas darbojošos prototipos.

Dalībniekiem izstrādes procesā ar komentāriem, ieteikumiem un veiksmes stāstiem palīdzēs arī veiksmīgākie startupdibinātāji no Baltijas reģiona. Ingus Rūķis ir ilggadējs Garage48 dalībnieks ,kurš ir ieguvis pieredzi draugiem.lv projektos , piemēram ,spēļu platformā . Šobrīd Ingus savu pieredzi pielieto mapon.com attīstībā. Dmitry Burbo ir produktu analītiķis un partneris RubyLight , kur ieguvis pieredzi uzņēmumu veidošanā strauji mainīgajā start-up pasaulē. Andrey Ivashin ir interneta uzņēmējs, investors un tehniskais konsultants , kā arī viens no RubyLight līdzdibinātājiem. Viņam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze augstas kapacitātes interneta servisu radīšanā un attīstībā. Aigars Mačiņš ir tehnoloģiju evaņģēlists iekš Microsoft Baltics . Viņš palīdz uzņēmumiem izstrādāt un palaist savus produktus Microsoft platformās. Viņam ir liela pieredze izstrādes jomā , kā arī ir biežs hackatonu dalībnieks.

Arī šogad pasākumam ir plašs atbalstītāju loks. Galvenais pasākuma atbalstītājs –LGA, kā arī lieldraugi –Microsoft un TeliaSonera. Galvenais drukas medija atbalstītājs- Dienas Bizness .

Naudas balvas nodrošinās RubyLight, bet īpašas balvas – 6 Lumia 1520 telefoni un 3000 euro reklāmas budžets portālā Draugiem.lv – nodrošinās Microsoft un Draugiem.lv.

Pasākuma laikā jautru gaisotni palīdzēs uzturēt Cēsu alus dzērieni un kraukšķīgie Ādažu čipsi, bet ar miegu palīdzēs cīnīties Monster enerģijas dzērieni.

Reģistrējies jau tagad http://garage48.org/riga . Studentiem atlaide ar kodu LessThan23.Un spēles var sākties !