RTU Skrien!

Hei, student!

Vai vasara bija par īsu un pelēkais rudens pienācis pārāk strauji? Neļauj lekcijām un peļķēm padarīt sevi drūmu – uzturi sevi formā un piedalies DITF SP rīkotajās sacensībās „RTU skrien”, kas, starp citu,  der kā ideāla iesildīšanās Rektora kausam! Pat ja Rektora kauss neinteresē, varbūt Tu vienkārši vēlies pierādīt sev un citiem, ko spēj, kā arī, iespējams, vasara bija pārāk saulaina un neatlika laika sportam?

Kas Tev jādara, lai rudens būtu ne tikai lekcijas un lieti, bet gan veselīga dzīvesveida laiks!?  Jau no pirmās dienas augstskolā vari reģistrēties sacensībām, kas ilgs no 15.septembra līdz 1.novembrim – uzvarēs stiprākie, jebšu tie, kuri noskries visvairāk kilometru šajā laika posmā, savus panākumus dokumentējot Endomondo aplikācijā. Lai viss noritētu godīgi, puišus un meitenes vērtēs atsevišķi, kā arī, ja būs aizdomas, ka esi rīkojies negodīgi, būs attiecīgās sankcijas (bet Tu taču netaisies krāpties?).

Pasākuma  noslēgumā 15 izcilākie abu grupu pārstāvji tiks aicināti uz Ķīpsalas pirti, kurā būs tik tiešām aizraujošas speciālistu lekcijas, prezentācijas un padomi, kā nezaudēt apņemšanos un veselīgo garu arī turpmāk. Protams, būs arī  izturīgāko puišu un meiteņu apbalvošana, pati pirts un ballīte. J

Esi veselīgs students, piesakies un pierādi sevi “RTU Skrien”!