Konkurss DITF studentiem

Aicinām Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes studentus  piedalīties sociālo un vides problēmu risināšanas konkursā  «IoE Creathon for Social Good!»

Piedaloties konkursā studenti ne tikai iegūs vērtīgas balvas, bet arī jaunu pieredzi un zināšanas, kā arī šī ir lieliska iespēja gūt pieredzi un papildināt savu paziņu vai sadarbības partneru loku.

12. un 13. martā Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē, Rīgā, Meža ielā 1/4, notiks jaunu ideju konkurss «IoE Creathon for Social Good», kurā aicināti piedalīties jebkura studiju virziena studenti un radīt sociālās inovācijas, izmantojot Internet of Everything tehnoloģiju sociālo un vides problēmu risināšanai.

Pēc pieteikšanās dalībnieki tiks sadalīti grupās līdz pieciem cilvēkiem. Uzvarētāju komanda dosies uz Vācijas galvaspilsētu Berlīni ekskursijā uz openBerlin IoE Innovation Center. Savukārt divām labākajām komandām būs iespēja prezentēt savas idejas konferencē eSkills for Jobs high-level Conference, kas notiks saistībā ar Latvijas prezidentūru Eiropas Savienības Padomē.

Lūdzam reģistrēties līdz 23. februārim. Sīkāka informācija par konkursu un pieteikšanos mājaslapā.