CLUSTERPOINT CHALLENGE

Sveiks, student!

Mēs rakstām, lai piedāvātu Tev piedalīties programmatūras risinājumu (tīmekļa lietotņu) izstrādes konkursā, izmantojot Clusterpoint Cloud datu apstrādes platformu. Konkursa balvu fonds ir 6000 eiro. 

Kas Tev jādara, lai piedalītos?

1) Ej uz challenge.clusterpoint.com, lai uzzinātu vairāk un reģistrētos.

2) Pēc reģistrēšanās saņem apstiprinājuma e-pastu.

3) Sāc darbu, un droši izmanot palīdzības kanālus – e-pastu, palīdzības sadaļu, piedalies tiešsaistes seminārā un skaties Youtube pamācības.

4) Iesniedz savu risinājumu, un trīs labākie sadalīs 6000 eiro.

 

Kas ir Clusterpoint?

Clusterpoint ir Latvijā radīta datubāžu programmatūras platforma. Tā ir dokumentu orientēta platforma, kas glabā un apstrādā datus JSON un XML formātos.

 

Kāpēc izvēlēties Clusterpoint?

Galvenās Clusterpoint priekšrocības ir ātrums un mērogojamība. Lietotāji var izdarīt momentānas izmaiņas, meklēt brīvā formātā vai izdarīt SQL pieprasījumus ļoti lielā ātrumā.

 

Clusterpoint praktiskais pielietojums

Jau pašlaik Clusterpoint tiek pielietots gan finanšu servisos, gan veselības aprūpes lietotnēs, gan telekomunikācijās un e-komercijā, piemēram, zvanu centriem un klientu uzskaitēm, produktu katalogiem, pacientu slimības vēsturu datu apmaiņām.

 

Ja Tev ir kādi jautājumi

Vai nu sazinies ar mums caur support@clusterpoint.com,vai autorizējoties cloud.clusterpoint.com Tu redzēsi “?”, kuru uzspiežot tiksi pie palīdzības lauka, kur Tu vari tiešā veidā uzdot jautājumus mūsu atbalsta dienestam. 24.martā plkst. 18:00 notiks arī pirmais informatīvais tiešsaistes seminārs, kura ietvaros būs iespēja uzzināt interesantus faktus par Clusterpoint datubāzi, kā arī uzdot dažādus ar Clusterpoint datubāzes lietošanu saistītus jautājumus.

Ar laba vēlējumiem,

Clusterpoint Komanda