Studentam pa pēdām

Student, vai atceries visus tos neskaidros jautājumus par mācībām augstskolā, pirms studiju procesa sākšanās? Tagad visi šie jautājumi Tev liekas pat vairāk kā pašsaprotami un skaidri. Tāpēc arī šogad RTU Studentu parlaments aicina ikvienu RTU studentu no 13. – 15.martam piedalīties projektā “150 RTU studentiem pa pēdām”, lai palīdzētu topošajiem studentiem atrast atbildes uz šiem neskaidrajiem jautājumiem par studiju programmām, uzņemšanas noteikumiem, lekciju kārtību un papildus iespējām studējot RTU.

Vienas dienas garumā Tev, student, būs iespēja dalīties savā pieredzē, palīdzot vidusskolēnam neapjukt neskaidrajos jautājumos, kā arī parādīt interesantākās lekcijas, praktiskās nodarbības un laboratorijas, kurās norisinās tavas studijas. Iepazīstini vidusskolēnu ar aizraujošajiem eksaktajiem priekšmetiem, tā palīdzot viņam izvēlēties centralizēto eksāmenu.

Viss, kas tev jādara, jāaizpilda elektroniskā pieteikumu anketa līdz 4.martam 23:59. Anketu vari atrast šeit.

Kā arī, ja pazīsti kādu vidusskolēnu, kurš labprāt viesotos RTU, iesaki pieteikties un aizpildīt skolēniem paredzēto pieteikuma anketu.

Atklāj, cik forši būt RTU studentam!

Papildus informācija:

Evija Kaminska,

Projekta “150 RTU studentiem pa pēdām” koordinatore

E-pasts: evija.kaminska@inbox.lv

Mob. tālr. +371 26227184