IT olimpiāde 2007

Sveiks aktīvais student!

Jau otro gadu pēc kārtas Lattelecom grupas uzņēmums Lattelecom Technology (iepriekš – MicroLink Latvia) organizē IT olimpiādi skolēniem un studentiem ar mērķi padziļināt skolēnu un studentu interesi par programmēšanu, kā arī attīstīt prasmi strādāt komandā un apliecināt sevi. Šogad projektā iesaistījusies un to atbalsta arī Hansabanka un Microsoft.

Sacensības notiks divās kārtās – kvalifikācijas kārta notiks neklātienē, no 21. septembra līdz 8. oktobrim, bet fināls, uz kuru tiks uzaicinātas 8 labākās skolnieku un 8 labākās studentu komandas, notiks 26. un 27. oktobrī Rīgā. Hansabankas centrālajā ekā Saules akmenī.

Sacensību programmējamā daļa būs jāveic, izmantojot .NET 2.0 platformu, ja vien konkrētā uzdevuma noteikumos nebūs noteikts citādāk. Iespējami arī uzdevumi, kas prasīs izmantot .NET 3.0 piedāvātās iespējas vai citas jaunākās platformas no Microsoft, piemēram, Silverlight.

Dalībniekiem nav jābūt ar priekšzināšanām .NET vidē. Studentiem būtu ieteicamas pamatzināšanas par datubāzēm (vienkārši SELECT pieprasījumi utml.), kā arī neliela pieredze vienkāršu Windows aplikāciju un web lapu izstrādē.

Sacensības ir paredzētas 3 cilvēku komandām. Teorētiski ir iespējamas arī nepilnas komandas, bet tas nav ieteicams. Ja nav iespējas sameklēt sev pilnu komandu, var reģistrēt arī nepilnu komandu un līdz kvalifikācijas posma beigām sameklēt pilnu komandas sastāvu. Ja pazīstamo loks ir izsmelts, var mēģināt atrast partnerus, izmantojot sacensību e-pasta listi kauss@miga.lv

Sīkāk: http://www.lattelecom.technology.lv/olimpiade/

Nepalaid garām šo lielisko iespēju un reģistrējies tūlīt: reģistrēties

Nolikums