Maršruti

Ar kājām

Āzenes -> Meža

1) Aizej līdz pazemes gājēju pārejai, kura tevi novedīs otrā lielās ielas pusē. Tā atrodas pa kreisi no Olimpijas ejot ārā no Āzenes labirintiem.bilde Kad nokļūsi otrā ielas pusē ej pa ielu, kura atrodas starp abām augstceltnēm. Pēc pār desmit metriem iela pagriežas pa labi un vērīgākais ielas galā jau saskatīs meža ielas kafejnīcas ieeju. Ej tikai taisni pa šo ielu un šķērsojot divus krustojumus būsi pie kafejnīcas. Kur iet tālāk skaties savā lekciju sarakstā un vajadzīgo korpusu meklē kartē, kas atrodas uz pirmkursnieka palīga vāciņa.

2) Ej gar Olimpijas labo pusi ejot ārā no Āzenes labirintiem.

Krustojumā ej pa labi un pārej pāri tiltiņam, kas ved pāri kanālam. Milzīgajā krustojumā tev jātiek Lielā tilta otrā pusē un

vēl ielas pretējā pusē. Ja ieskatīsies redzēsi smiltīs un zāliena citu studentu jau laicīgi iemītu taciņu.

Ej pa šo taciņu līdz galam un pāri pa gājēju pāreju. Tur griezies pa kreisi un pēc padsmits metriem būs maza ieliņa pa labi – nogriezies uz tās. Kad būsi šīs ieliņas galā – pa kreisi jau redzēsi rēgojamies Meža ielas 3. korpusa stūri. Viss, kas tev atlicis ir iet pa kreisi un šķērsot ielu kur beigušās barjeras ielas pretējā pusē.

Meža -> Āzenes

Tāpat kā Āzenes -> Meža tikai lasi no otra gala

Āzenes -> Kaļķu

Aizej līdz pazemes gājēju pārejai, kura tevi novedīs otrā lielās ielas pusē. Tā atrodas pa kreisi no Olimpijas ejot ārā no Āzenes labirintiem.

Kad nokļūsi otrā ielas pusē ej pa kreisi pāri Vanšu tiltam.

Tilta otrā galā uzreiz pagriezies pa labi un pa diagonāli šķērso Prezidentes pils laukumu uz ieliņu Prezidentes pils (Tā lielā dzeltenā ēka, kas tiešām izskatās pēc pils) tālākajā galā. Pa šo ieliņu, kuras otrā pusē atrodas Poļu baznīca izej līdz lielajai ielai un griezies pa kreisi. Ej taisni līdz ieraudzīsi RTU centrālo ēku un Strēlnieku laukumu.(Šo vietu Tev vajadzētu atpazīt).

Kaļķu -> Āzenes

Tāpat kā Āzenes -> Kaļķu tikai lasi no otra gala

Meža-> Kaļķu

Aizej līdz stūrim kur atrodas kafejnīca. Tev jāšķērso krustojumi

pa diagonāli uz to stūri kur atrodas kuģīši.

Tur ej pa labi līdz pirmajai šķērsielai.

Tajā griezies pa kreisi un ej līdz galam. Pa labi redzēsi Akmens tiltu. Ej pa labi – Tev jānokļūst līdz viņam.

Neej uz pašu tilta sākumu, bet kur kanāls beidzas ej uz Daugavu un nokļūsti līdz tiltam gar tās krastu, jo tur būs trepītes, lai uzietu augšā. Tilta otrā galā redzēsi RTU galveno ēku. Viss, kas tev atlicis – šķērsot krustojumus.

Kaļķu -> Meža

Tāpat kā Meža-> Kaļķu tikai lasi no otra gala

Ar sabiedrisko transportu līdz DIT fakultātei kursē sekojošie sabiedriskā transporta līdzekļi:

Iekāpšana/izkāpšana pieturās Daugavavgrīvas un Kalnciema iela.

Kaļķu -> Meža

Iesēdies 5. vai 4. tramvajā, kuru tuvākā pietura ir Strēlnieku laukuma otrā pusē un brauc četras pieturas. Pieturā Nometņu iela kāp ārā un ej taisni kā izkāpi līdz Meža ielai.

Meža-> Kaļķu

Tāpat kā Kaļķu -> Meža tikai lasi no otra gala

Kaļķu -> Āzenes

Nokļūsti pie pieturas, kur transports iet virzienā uz centru pāri vanšu tiltam. Brauc ar jebkuru transportu vienu pieturu. Tad panāc atpakaļ līdz Vanšu tilta galam un tālāk rīkojies kā ietu ar kājām.

Āzenes -> Kaļķu

Tāpat kā Kaļķu -> Meža tikai lasi no otra gala

Āzenes -> Meža

Aizej līdz pieturai, kas atrodas braukšanas virzienā prom no Vanšu tilta. Iekāp jebkurā transportā un brauc vienu pieturu. Izkāpjot tev būs jānokļūst līdz tam krustojumam kur iela, pa kuru tu brauci krustojās ar ielu pa kuru iet tramvajs. Šajā krustojumā ir vēl viena maza slīpa ieliņas, kas iet virziena uz Daugavu. Pa to tev jāiet taisni līdz ieraudzīsi meža ielas

ēkas.

Meža-> Āzenes

Aizej līdz stūrim kur atrodas kafejnīca. Ej pa kreisi līdz krustojumam kur šī iela satiksies ar tramvaja sliedēm un lielo ielu. Nedaudz pa labi pa lielo ielu ir pietura. Sēdies jebkurā transporta līdzeklī un brauc vienu pieturu. Aiz Olimpijas būs Āzenes ielas korpusi.

Ar auto
Q: Kā nokļūt no Kaļķu ielas uz Meža ielu ar auto?
A:
Q: Kā nokļūt no Meža ielas uz Kaļķu ielu ar auto?
A:
Q: Kā nokļūt no Āzenes ielas uz Meža ielu ar auto?
A:
Q: Kā nokļūt no Meža ielas uz Āzenes ielu ar auto?
A:
Q: Kā nokļūt no Kaļķu ielas uz Āzenes ielu ar auto?
A:
Q: Kā nokļūt no Āzenes ielas uz Kaļķu ielu ar auto?
A:

1)

2)


Visas kartes ņemtas no JS Latvija 3