Plosto kopā ar Latvijas augstskolām!

Vai vēlies vasarā satikt savus kursa biedrus, skolas biedrus vai vienkārši aktīvus jauniešus no visas Latvijas?Plostu rallijs
Piesakies plosta izveidē un plostošanas sacensībām pa Gauju. Plostu rallija norise ir no 30. jūnija līdz 1. jūlijam Jaunarājos, Valmieras rajonā, Gaujas krastā.
Projekta dalībniekiem tiks dota viena diena, lai no saviem iepriekš savāktajiem materiāliem tie uzbūvētu plostu, ar kuru tie nākamajā dienā piedalīsies sacensībās. Lai komandu pieteiktu, komandā ir jābūt vismaz 4 dalībniekiem, bet tikai 2 no tiem drīkstēs piedalīties pašās plostošanas sacensībās (var mainīties pusceļā).
Vakara noslēgumā tie dalībnieki, kuri būs uzkonstruējuši savus plostus, varēs pavadīt vakaru pie ugunskuriem un gatavoties nākamajai dienai – sacensībām. Dalībniekiem tiks sagatavotas arī atrakcijas un tie varēs pavadīt vakaru mūzikas skaņu pavadībā un dejojot.
Otrās dienas rītā visi izgatavotie ūdens transporti tiks ievietoti ūdenī pie starta līnijas. Pēc starta došanas dalībniekiem būs jāmēro 6 kilometru attālums pa ūdeni līdz tie sasniegs finiša līniju. Sacensību uzvarētāji būs tie, kuri pirmie šķērsos finiša līniju.
„Plostu rallija ’07” ietvaros:
1) izbraukšana pl. 9.00 no Kaļķu 1 (Strēlnieka laukuma) ar autobusu;
2) komandu reģistrēšanās;
3) plostu konstruēšana;
4) dažādas aktivitātes – sporta spēlesun vakara pasākums;
5) plostošana;
6) apbalvošana;
7) ceļš uz Rīgu.
Kā dalībnieki varēs startēt arī citu augstskolu studenti, ja tie būs pieteikuši komandu. Par komandas pieteikšanu būs jāmaksā 8 Ls.
Nakšņošana būs teltīs ( līdzi jāņem ). Pusdienām var pieteikties
Pieteikšanās ( arī pusdienām ) līdz 25. jūnijam Studentu Parlamentā, 324. kabinetā (ierasties ar aizpildītām pieteikuma anketām).

Anketa

Veiksmīgu plostošanu!