Bezmaksas lekcija par līderību Latvijas skolēniem un studentiem

gada notikumsOtrdien, 28. oktobrī, plkst. 16:00 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1 viens no pasaules ietekmīgākajiem vadības konsultantiem amerikānis Dr. Stīvens R. Kovejs (Stephen R. Covey) vadīs īpaši sagatavotu meistarklasi par vadību un līderību Latvijas skolēniem un studentiem.

Meistarklases laikā S. R. Kovejs sniegs atziņas par nosacījumiem, kas jāievēro, lai veiksmīgi pildītu līdera uzdevumus 21. gadsimtā, kā arī sniegs jaunu skatījumu uz organizācijas iespējām pārmaiņu un krīzes laikā. Meistarklases dalībnieki uzzinās, kā izmantot savus un komandas resursus pārmaiņu vadībai.

S. R. Kovejs ir līderisma autoritāte, kas vairāk nekā 25 gadus strādā vadības konsultāciju jomā un ir atzīts par vienu no pasaules visietekmīgākajiem vadības konsultantiem gan privātajā, gan valsts sektorā. Viņš ir konsultējis arī ASV prezidentu Džordžu Bušu. S. R. Kovejs ir starptautiskā biznesa apmācību, konsultāciju un pētījumu uzņēmuma tīkla „FranklinCovey” līdzdibinātājs un viceprezidents.

S. R. Kovejs ir ieguvis MBA (Master of Business Administration) grādu Harvarda Universitātē un doktora grādu Brighamas Jaunatnes universitātē. Žurnāls „Time” viņu ir ierindojis 25 ietekmīgāko amerikāņu vidū. S. R. Kovejs ir vairāku starptautisku godalgu, tostarp, Starptautiskās Miera godalgas un  Nacionālās Tēva godalgas laureāts (tēvs 9 un vectēvs 44 bērniem). Ar savu dzīvi S. R. Kovejs ir iedvesmojis miljoniem cilvēku visā pasaulē, parādot, ka ikviens var sasniegt izcilību. Grāmatas „Psychology of Achievment” autors Braiens Treisijs Stīvenu Koveju ir nodēvējis par amerikāņu Sokrātu.

S. R. Kovejs ir vairāku grāmatu, to skaitā arī grāmatas „Ļoti veiksmīgu cilvēku 7 paradumi”, autors: 90. gados publicētā un pasaulē plašu rezonansi guvusī grāmata katru gadu tiek izdota atkārtoti un turpina būt pasaules biznesa grāmatu bestselleru augšgalā.

„Publiskās uzvaras seko privātajām uzvarām. Tu nevari mainīt šo procesu secību, tāpat kā tu nevari nopļaut labību, pirms neesi to iesējis,” grāmatā „Ļoti veiksmīgu cilvēku 7 paradumi” atzīst S. R. Kovejs.

S. R. Koveja meistarklasi Rīgas Tehniskajā universitātē organizē RTU Rīgas Biznesa skola sadarbībā ar RTU Studentu parlamentu. Informatīvais atbalstītājs – portāls „Draugiem.lv”.

Dalība meistarklasē ir bezmaksas. Meistarklase paredzēta visiem Latvijas studentiem un skolēniem. Lai kļūtu par meistarklases dalībnieku, skolēniem un studentiem būs jāuzrāda skolēna vai studenta apliecība. Meistarklase notiks angļu valodā.

Informāciju sagatavoja:
Egita Kancāne,
RTU Informācijas centra korespondente
Tālr.: 67089455, 26430230

Papildu informācija:
Artūrs Zeps,
RTU Studentu parlamenta prezidents
Tālr.: 67089372, 26566442