Fukšu balle

Fukšu BalleRudens ir fukšu laiks. Kā jau lielajā dzīvē pierasts visam ir pirmā reize… Pirmā skola, pirmā alga, pirmā mīlestība, pirmās problēmas un galu, galā arī pirmais skūpsts un, protams, ikvienam studentam pirmā diena augstskolā un ikviens students ir fuksēns!

Arī, Tu, pirmkursniek, to šogad piedzīvosi! Ikviens no Jums izjutīs pirmkursnieku “iesvētīšanu” studentu kārtā!

Kad fukši būs kārtīgi iefuksēti fakultātēs, ar to viss vēl nebeigsies, jo šis nebūs gadījums, kad viss labais reiz beidzas… Tie studentu pārstāvji, kuri būs izturējuši iesvētības savā fakultātē ar saviem iespaidiem var dalīties tradicionālās fukšu balles laikā, šogad Sapņu Fabrikā 9.oktobrī,  ieeja būs no plkst.21.00.

Tieši Tevi gaidīs dažādi konkursi, balvas, jauni iespaidi un visu laiku interesantākie notikumi.

Varēsi iekustināt savus gurnus DJ Crash mūzikas ritmos, padziedāt līdzi Z-Scars skanīgajām dziesmām un kopā ar saviem draugiem papriecāties par Astro’n’out sniegumu. Bez mūziķiem un DJ Tevi pārsteigs dažādi šovi no dejotājiem.

Biļetes uz Fukšu balli var iegādāties RTU SP [Kaļķu ielā 1, 324.kab.] vai pie izplatītājiem. Biļetes iepriekšpārdošanā 3Ls, Swedbank Open un Isic karšu īpašniekiem 2 Ls, pasākuma dienā 4Ls. Nenokavē un iegādājies biļetes jau no 6. oktobra.

Ikvienam tur ir jābūt, jo tikai tā var iesākt īstu studentu dzīvi. Kur students – tur ballīte. Laipni aicināts ikviens interesents.

Galvenais atbalstītājs Swedbank jauniešu programma OPEN.