„Mīlestības svētki” noslēguma pasākums jau šo ceturtdien!

akvaparksklubiŠo ceturtdien, 12. Februārī, studenti svinēs karstākos, mīlestības un sirdi kutinošu emociju pilnos vispasaules “Mīlestības svētkus”, kuru svinēšana apvienojušās Rīgas augstskolas: Biznesa augstskola Turība (BAT), Rīgas Stradiņa universitāte (RSU), Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RSEBAA).

Karstas dejas, erotiski šovi un atrakcijas, studentu mīlētākās grupas un dziedātāji, pūli uzkurinoši un Latvijā labākie DJ, konkursi mīlētājiem- tas un vēl citi pārsteigumi “Mīlestības svētku” noslēguma pasākumos Baltijas lielākajos klubos- “Club Essential” un nupat no jauna atvērtajā „Club Essential” studentus priecēs Ella, Aisha, Beat Box grupa „PeR”, Markus Riva, DJ Crash, DJ [Ex] da Bass, DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Mārtiņš Kreilis aka Trakais Mārtiņš, savukārt „LA Rocca” par atraktivitāti parūpēsies DJ Peter, Aka Partypapa, DJ Coma, DJ Romk`een, DJ Stylez un īpaši erotisku atmosfēru radīs „Glam Erotic Show” by Master Slave Studio un „Special dance performance” by Fivestars female.

Jau ceturto gadu studenti šos svētku rīko ar sociālu mērķi- ziedot asinis nelaimē nonākušajiem. Asins donoru dienas notikušas jau BAT, RSU un RSEBAA, kur kopā asinis ziedojuši 221 students. Kopā ar studentiem asinis ziedoja arī „LMT/ Barons” spēlētāji Armands Šķēle, Kaspars Bērziņš, Uģis Viļums, kā arī Dj Crash un Dj Deros

Biļetes uz pasākumu var iegādāties bilesuserviss.lv un bezrindas.lv! Viena biļete ļauj apmeklēt abus pasākumus! Biļešu cena iepriekšpārdošanā- 3 Ls, uz vietas pasākuma dienā- 5 Ls.

Sīkāka informācija par svētku norisi: www.milestibassvetki.lv