Pasniedzēju gada balva

ditfi3. februārī RTU Mazajā aulā RTU SP Studiju nodaļa organizēja apbalvošanas ceremoniju, kurā  tika godināti visu RTU fakultāšu labākie pasniedzēji. DIT fakultātes labāko pasniedzēju trijnieks ir nemainīgs – Jānis Grundspeņķis, Inta Volodko un Aigars Riekstiņš. Pēc DITF studentu domāmā titulu “Gada mācībspēks 2008” ieguva mūsu fakultātes dekāns Jānis Grundspeņķis.

“Vai zini kurā fakultātē, manuprāt ir vispacietīgākie studenti? Kurā? Tā ir fakultāte, kurā studenti, kuri lieliski pārzin’ vārdus binārais kods, algoritms, kompilēt un programmēt – Datorzinātnes un informācijas tehnoloģiju fakultāte”, ar šādu pieteikumu tika iesākta DITF pasniedzēju sveikšana. Savukārt labākos DITF pasniedzējus pieteica RTU SP viceprezidents Aleksejs Rutkovskis.

Labākais pasniedzējs tika noteikts studentiem balsojot par saviem favorītiem. Pavisam 326  (~ 25%) DITF gan bakalaura, gan maģistra studenti bija izteikuši savu viedokli par labāko pasniedzēju. DITF studentu vārdā arī DITF Studentu pašpārvalde šajā apbalvošana ceremonijā teica  “LIELU Paldies!” mūsu fakultātes labākajiem pasniedzējiem.