Ar radošu un stratēģisku pieeju modernām lietām.

itEsi mūsdienīgs? Esi radošs? Tev piemīt stratēģiska domāšana? Zini ko nozīmē saīsinājums – IT? Studē RTU bakalaura vai maģistra studiju programmā?
Tad šis pasākums ir domāts tieši Tev un diviem taviem draugiem.

Kad? Norisinās 29.aprīlī plkst. 17:00. Sacensību norises vietu mēs precizēsim vēlāk.
Kas? IT sacensības, kas RTU norisināsies pirmo reizi.

Tā kā Tev un diviem taviem draugiem ir lieliska iespēja sevi parādīt un pierādīt, kā cilvēkus, kas pārzina mūsdienu tehnoloģijas un spēj loģiski domāt dažādās situācijās. Sacensībās tiks dota iespēja studentu komandām risināt stratēģiska tipa uzdevumu, kuru sastādīja Accenture Technology Solutions.

Šādā veidā studentiem būs iespēja pārbaudīt savas zināšanas ne tikai IT jautājumos, bet arī loģistikas un ekonomiku problēmu risināšanā, kā rezultātā studenti no dažādām fakultātēm varēs kopīgi pārbaudīt savus spēkus. Tas nozīmē, ka vienā komandā obligāti nav jābūt vienas fakultātes pārstāvjiem.

Kā?
Sacensību sākumā katrai komandai tiks dots atrisināt uzņēmuma sastādīts problēmjautājumu. Sacensību norises kopējais laiks ir aptuveni trīs astronomiskās stundas, kuru laikā katrai komandai būs jāiepazīstas ar uzdoto jautājumu, tas jārisina un rezultātā jāsagatavo savs risinājums. Nobeigumā katra komanda prezentē savu risinājumu žūrijas komisijai.

Un visbeidzot pats svarīgākais. Ko iegūsi Tu – student? Jums būs lieliska iespēja strādāt savās komandās, pārbaudīt universitātē iegūtās zināšanas. Kā arī pirmo trīs vietu ieguvējiem būs lieliskas un mūsdienīgas balvas. Galvenā balva ir MP4 atskaņotāji visiem komandas dalībniekiem.

Tavas komandas pieteikuma anketu gaidīsim līdz 27. aprīļa vakaram. Sūti to uz e-pasta adresi: sacensibas@rtusp.lv vai ienes to RTU Studentu parlamentā Kaļķu iela 1 – 324./326.kab.

IT pieteikuma-anketa

Sacensibu-nolikums

IT olimpiādes nolikums