Taupības mēnesis

taupibas-menesis-istais-1Sveiki jaunieši!

Ielūdzam Jūs un Jūsu pašpārvaldes aktīvistus uz Taupības mēneša Noslēguma pasākumu, kurš norisināsies 30.aprīlī.

Ja zini kādu, kurš varētu pieteikties 2 radošajiem konkursiem – fotokonkursam un jauno mūziķu konkrsam, tad pielikumā ir konkursu nolikumi, kā arī plaktāta makets. Lūgums paziņot aktīvajās listēs :)

Par to, kas Tevi sagaida:

Ļauj minēt – sen neesi bijis īstā zaļumballē, turklāt pašā Ķīpsalas sirdī!? Vai esi gatavs pavasarīgam piknikam, daudzām jo daudzām sporta aktivitātēm, kā arī brīvdabas kino seansiem? Ieraksti savā plānotājā: 30. aprīlisviss priekam RTU Ķīpsalas teritorijā!

Visapkārt jau tikpat kā vesela mēneša garumā esi manījis pamudinošus Taupības mēneša plakātus, prezentmateriālus, brīvprātīgus aktīvistus, kas likuši arī Tev aizdomāties arī par netradicionālām idejām, varbūt pat nedaudz amizantām, kas paaugstinātu energoefektivitāti un ietaupītu siltumenerģiju? Varbūt esi beidzot pielāgojies pie vienkāršākiem paradumiem – pirms telpas pamešanas nospiest gaismas slēdzi, neaizrauties ar solo dziedājumu dušā zem verdoša tekošā ūdens līdz pirkstu āda sačokurojas!? Cerams, ka esi cītīgi krājis izlietotos studentu lekciju klades, lai nodotu makulatūrā uz otrreizējo pārstrādi jauniem papīra izstrādājumiem nākošajām studentu paaudzēm.

30. aprīlī Tavs uzdevums ir sagatavot arī sporta ietērpu, lai var brīvi bumbot, jo Tevi sagaida – futbola, volejbola, badmintona, kroketa u.c. aktivitāšu prieki. Ja sporta aktivitātes Tev nav pa prātam, tad ņem pie rokas garāmgājēju un dodies uz brīvdabas kino placi, neaizmirstot iepriekš rezervēt pēdējās tumšākās rindas!

Neizpaliks arī fotokonkursa “Student? Kur ir energoefektivitāte?” labāko darbu izstāde apbalvošana, kur galvenajā balvā būs ceļojums uz Stokholmu, ko piedāvā Tallink. Tādēļ esi uz vietas un novērtē ar savām acīm citu idejas!

Kā arī baudīsim Jauno mūziķu konkursa uzvarētāju sniegumu Zaļumballē, kurā būs iespēja izlēkāties ne pa jokam un piešķirt labākajiem 3 ierakstus skaņu ierakstu studijā Dynamic Records.

Gaidīsim Tevi noslēguma Zaļumballē! Noslēgsim Taupības mēnesi grandiozi visi kopā, cerot, ka neaizmirsīsiet šī mēneša laikā iegūtos “taupības paradumus” arī turpmāk! Ieeja bezmaksas!

Pēc kopīgi aizvadītās Zaļumballes, klubs „Essential” 30.aprīlī piedāvā  iespēju visiem RTU studentiem atpūsties un  ballēties bez maksas klubā „Essential”, uzrādot RTU studentu apliecības.

Taupības mēnesi organizē RTU Studentu parlaments sadarbībā ar RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūtu.

Atbalsta: klubs „Essential”, „Dynamic Records”, „Tallink”.

Nolikumi:

taupibas_menesa_jauno_muzikas_grupu_konkursa_nolikums

taupibas_menesa_fotokonkursa_nolikums