Chill-out underground

Chillout-base_01-150x150Mūsdienās, kad lielākā daļa izklaides industrijas patērētāju pieraduši pie grandioziem koncertiem ar dzīvojamo māju izmēra skatuvēm, neaizmirstamiem lāzeršoviem, naktsklubiem un Mp3 pleijeriem vai I-pod, esam aizmirsuši to, ka jautrību, patīkamas emocijas un jauki pavadītu vakaru varam radīt arī paši, pie tam, nemaz netērējot lielas naudas summas. :)

Tieši tāpēc, ar devīzi „Atklāt jauno sen aizmirstajā”, RTU SP Kultūras nodaļa uzsāk „Chill-out underground” pasākumu sēriju, kas sevī ietver 3 pasākumus:

„Acoustic” – akustiskais vakars, kad RTU un citu sadraudzības augstskolu studentiem tiek dota iespēja kāpt uz improvizētas skatuves un uzstāties ar savu akustisko priekšnesumu. Pasākuma noslēgumā akustisko performanci sniedz arī Latvijā pazīstami mūziķi;

„Cimenatic” – kino vakars, kas sevī ietvers arī īsfilmu konkursu par noteiktu tēmu. Arī šie studentu radītie darbi tiks rādīti pasākuma laikā, noskaidrojot uzvarētājus un skatītāju simpātijas. Vakara noslēgumā – iepriekšējā balsojumā izvēlētas kinofilmas skatīšanās.

„Poetic” – dzejas vakars, uz kuru tiks aicināti gan RTU, gan citu augstskolu studenti – dzejnieki. Vakara gaitā notiks dzejas lasījumi un lasītāju atzinību jau guvušu Latvijas dzejnieku uzstāšanās. „Dzejas darbnīcās” būs iespēja izpaust savu radošo garu un pēc tam to prezentēt arī pārējiem apmeklētājiem.

Jāpiebilst, ka katrs pasākums notiks vakara tēmai nepierastā, neierastā vietā, tādējādi vēl vairāk pastiprinot underground sajūtas. Protams, cepumi, silta tēja un kafija visa vakara garumā nodrošināta. :)

Pasākumu sērijas atklāšana notiks 26. novembrī ar „Chill-out underground: acoustic” vakaru. Tāpēc, ja arī Tu spēlē kādu mūzikas instrumentu, dziedi, vai arī ja vari darīt šīs abas lietas vienlaicīgi, kā arī vēlies iepriecināt citus ar uzstāšanos, sniedzot arī savu artavu pasākuma noskaņas radīšanā, tad droši piesakies, līdz 20. novembrim rakstot uz e-pastu verners.martinovs@rtusp.lv.

Tiekamies!
RTU SP Kultūras nodaļa