Piesakies studentu biznesa inkubatoram un sāc savu biznesu!

RTU-Studentu-biznesa-inkubators-494x700Pateicoties RTU un RTU SP atbalstam, RTU studentiem ir iespēja realizēt savu biznesa ideju, saņemot vairākas privilēģijas uzņēmējdarbības uzsākšanā.  RTU Studiju daļas vadītāja Jolanta Priede komentē: «Studentu biznesa inkubators ir lieliska iespēja spējīgiem un talantīgiem studentiem attīstīt savu biznesa ideju un saņemt tam nepieciešamos resursus – infrastruktūru un konsultācijas. Protams, tas ir arī īstais laiks un veids, kā augstskolā iegūtās zināšanas sākt praktiski izmantot. Tas vienlaikus ir arī liels izaicinājums – pārbaudīt savas spējas un iespējas biznesa veidošanā un attīstīšanā ar potenciāli lielu iespēju turpināt iesākto īstenot arī  pēc inkubatora atbalsta beigām.» RTU studentu viedokli aizstāvošās institūcijas RTU SP prezidents Artūrs Zeps komentē : «Studentu biznesa inkubators ir lieliska iespēja studentiem iegūst atbalstu savu ideju realizēšanai un uzsākt savu uzņēmējdarbību. Skandināvijā šādi studentu biznesa inkubatori darbojas jau vairākus gadus, un ir liels prieks, ka Latvijā saviem studentiem pirmā šādu iespēju piedāvā tieši Rīgas Tehniskā universitāte – tas ir jauns izaicinājums studentiem, kuru noteikti vajadzētu izmantot.»

Atgādinām, ka RTU Studentu biznesa inkubatora atbalstu būs iespējams saņemt 5 komandām, tāpēc neatliec pieteikšanos uz pēdējo dienu – 2010. gada 15. janvāri!

Neskaidrību un jautājumu gadījumā raksti uz e-pastu karjera@rtu.lv vai piesaki uz individuālo konsultāciju zvanot pa tālr. 26784050.

RTU Studentu biznesa inkubatora nolikums

RTU Studentu biznesa inkubatora pieteikuma forma

RTU Studentu biznesa inkubatora pieteikuma formas pamācība

RTU Studentu biznesa inkubatora tāme

RTU Studentu biznesa inkubatora tāmes pamācība