Retro balle ar Fizmatiem 2009, jeb lielais gangsteru salidojums

Retro Balle

Nezini, ko darīt 26. marta vakarā? Esi paguris no pasākumiem tikai savā „ģimenē”? RTU Ditfi un LU Fizmati piedāvā risinājumu – sazvani savu mafiju un nāc uz labāko šī laika gangsteru pasākumu – Retro balli Fizikas un matemātikas fakultātes telpās Zeļļu ielā 8.
Kas paredzēts pasākumā?

Ballē uzstāsies jau vairākos studentu pasākumos redzētā grupa „Vadītājs – Konduktors”, par dejām atbilstošiem ritmiem rūpēsies DJ Dāvis. Kā vienmēr neizpaliks arī atraktīvi vakara vadītāji, kas kopā ar organizatoriem būs sarūpējuši aktivitātes tieši jums. Neiztrūkstoša pasākuma sastāvdaļa būs arī nu jau tik ļoti iecienītā karaoke, kā arī filmu „zāle”, kurā no dejām un dziesmām pagurušie varēs piesēst un baudīt kādu vakara tēmai atbilstošu filmu.

Kas jāvelk mugurā?

Tev, mafiozi, tas nebūs nekas jauns. Liec rokaspuisim nospodrināt Tavas deju kurpes, sagatavo labāko uzvalku, parūpējies, lai arī Tavai dāmai ir pati skaistākā kleita, neaizmirsti savu platmali, un Tu esi gatavs. Tev, jaunkundz, viss ir vēl vienkāršāk. Pieņem galantā gangstera dāvāto kleitu vai, ja viņš par to piemirsis, izvēlies skaistāko no savā skapī esošajām, un sagatavojies pasākuma laikā būt pati elegantākā un valdzinošākā.

Kādēļ tā censties ar apģērbu?

Galvenais iemesls, protams, ir būt pašam elegantākajam mafijas pārstāvim, bet vēl lielākam stimulam tieši šajā pasākumā visatbilstošāk ģērbtajiem gangsteriem un dāmām būs sagatavotas īpašas pārsteiguma balvas.

Kad un kur jābūt?

Piesēdi pie rakstāmgalda, atver savu plānotāju, pārcel 26. marta vakarā paredzēto tikšanos ar tēvoci Luidži un pieraksti „20:00 Retro balle – Gangsteru salidojums LU Fizikas un matemātikas fakultātē Zeļļu ielā 8”.

Kā un kur iegādāties biļeti?

Biļetes iepriekšpārdošanā būs iespējams iegādāties no 20. marta pie sekojošiem gangsteriem:
Elīnas Brakšas (LU) – tel. 28357215
Lauras Dansones (RTU) – tel. 29157081
Kristīnes Lambertes (RTU) – tel. 25943026 .
Biļetes cena gan iepriekšpārdošanā, gan pie ieejas būs Ls2, bet tikai tiem, kas biļeti būs iegādājušies iepriekš un ieradušies līdz plkst. 22:00, būs iespēja piedalīties vēl kādas jaukas pārsteiguma balvas izlozē.

Nu tad aiziet – sāc sazināties ar savu mafiju, pārdomā, kā uzaicināt arī krusttēvu, aizsūti Mazo Džoniju uz ķīmisko tīrītavu pēc uzvalka, bet pats aizsmēķē cigāru, pārdomā visu darāmo līdz Gangsteru labākajam salidojumam, un tiekamies 26. martā!