Uzspēlējam peintbolu…

krasasPutniņi čalo, puķītes zied un pavasara trakums ir klāt,  kā arī RTU PEINTBOLS!  Par tradīciju kļuvušās sacensības atkal ir RTU, jo kā jau katru pavasari visi dodamies pie dabas un baudām pirmos saules starus, pie reizes uzspēlējot arī peintbolu. Arī šogad kopā ar studentiem startēs arī pasniedzēji un RTU darbinieki. Sacensības notiks 25.04.2009 galvenajā peintbola kluba bāzes kompleksā, kurā ietilpst vairāki aprīkoti laukumi. Sacensību norises vieta atrodas 5 kilometrus no Rīgas apvedceļa Rīga – Tallina, dienvidaustrumu virzienā 25 – 30 minūšu braucienā no Centrālās stacijas ar automašīnu. Pasākuma dienā uz RTU Peintbolu mūs nogādās autobusi, kas aties no Kaļķu ielas 1 plkst. 9, kā arī atvedīs atpakaļ.

Pieteikšanās sacensībām:
Reģistrējoties ORTUS.RTU.LV. VISIEM KOMANDAS BIEDRIEM IR JĀBŪT REĢISTRĒTIEM ORTUS PORTĀLĀ. Reģistrācija sāksies 8. aprīlī 12:00, pēc tam līdz nākamās darba dienas beigām jums jāsamaksā 45 Ls dalības maksa par komandu, kura sastāv no 5 dalībniekiem. Dalības maksa jāsamaksā Kaļķu ielā 1 – 324 kab. (sekretārītei).

Komandas, kuras nākamās darba dienas laikā nesamaksā pilnu dalības maksu (45 Ls), automātiski tiek izslēgti no saraksta, sarakstā iekļaujot tās komandas, kas būs pirmās aiz svītras.
Papildu informācija:
Ritvars +37126333250