DITF iesvētības 2010, jeb Vecmeitu vakars + Fukšu balle

Čau, pirmīti! Vai Tu zini kas notiks 14. oktobrī plkst. 14.10? Šogad RTU svin savu 148. dzimšanas dienu un visas dienas ietvaros notiks svinīgi pasākumi. Kāds tad ir visjautrākais, visoriģinālakais un visvērēnīgakais pasākums? Protams, tās ir iesvētības. Šī pasākuma gaitā Tu iegūsi izpratni par DITFu dzīvi, par izklaidēm, iepazīsies ar vecāko kursu studentiem, kā arī Tev būs lieliska iespēja iepazīt savus kursabiedrus ne vien kā mācībkāras, zinību alkstošas un bezpersoniskas būtnes, bet arī no pavisam cita skatu punkta.
Šogad, atnākot uz šo jauko pasākumu, Tu būsi pārsteigts ar rozā un baltas krāsas dominanci, jo vakara tēma būs „Vecmeitu vakars”. Tāpēc atrodi vismodīgāko kleitu, vai tieši pretēji – senlaicīgu puķainu halātu, uzvelc mīļākās rozā čībiņas, uzvelc rozā brilles un lai Perisa Hiltone nobāl Tavā priekšā! J Nezimirsti par labu noskaņojumu un  esi gatavs interesantiem un atraktīviem pārbaudījumiem, jo pēc iesvētībām notiks kaut kas pavisam neiedomājams…

„Fukšu balle 2010”

Hei, Student! Esi jau paguris no pirmā pavadītā mēneša mācību procesā un izsalcis pēc brīvdienas ar skaļu ballīti? Esi gatavs iesvētīt savu fakultāšu jauniņos?

14. oktobris – diena, kas Tev ar marķieri jāatzīmē savā plānotājā!
RTU godpilni atzīmē savu 148. dzimšanas dienu, kas studentus atbrīvo no pienākuma pavadīt tās dienas lekcijas auditorijās – BRĪVDIENA!
Jau no paša rīta fukši neizbēgami tiks iesvētīti savās fakultātēs, bet vakara turpinājums sekos Fukšu ballē: klubā „NABAKLAB” (Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12), kur līdz rīta gaismai tieši Tev uzstāsies grupas „The WOW” un „Astro’n’Out”, kā arī DJ „Chill” un DJ „Marchi”.

Pozēšana Foto stūrīšos, piedalīšanās dažnedažādās atrakcijās un konkursos – tas viss un vēl vairāk Tevi sagaida RTU Fukšu ballē 2010! Ņem draugus un nāc!

Ieejas kartes 2 Ls vērtībā no 6. oktobra vari iegādāties RTU SP birojā, Ķīpsalā, Āzenes ielā 22 vai arī pie savu fakultāšu pašpārvalžu izplatītājiem!
Uzrādot OPEN karti, ieejas kartes maksa – 1 Ls!