Dodies līdzi Talantiem ar „Tallink” kuģi uz Zviedriju!

Lielā RTU rīkotā „Talantu konkursa 2010” atlase ir noslēgusies!
Tieši Tev ir neatkārtojama iespēja vērot sagatavotos šova priekšnesumus un atbalstīt talantus ne tikai Lielajā finālā 25. februārī, bet arī „Tallink” kuģa nakts šova programmā ceļā uz Zviedriju 5. martā!Atbalstītāju grupai „Tallink” piedāvā iegādāties biļetes ar 60% atlaidi un, katrs dalībnieks, pasūtot 2 vakariņas, saņem bezmaksas brokastis. Izmanto savu iespēju – 60% atlaide biļetei un 36 Ls par pilnu ēdināšanas komplektu kruīza ceļojuma laikā – kas var būt labāks par to?
Mazliet vairāk kā trīs stundu garumā tika izvērtēti visi sagatavotie priekšnesumi, to izpildījums un kvalitāte. Žūrijas darbs nebija viegls, jo katram dalībniekam bija sava odziņa, kas konkurenci padarīja vēl sīvāku. Tomēr konkurss ir konkurss, tāpēc Lielajam finālam tika izvirzīti 10 priekšnesumi – Mihails Andrejevs, Jānis Bukšs, Zane Zablovska, Anna Petrosjana, Nauris Rolavs (vokālisti), Četru meiteņu deju grupa (Laura Dembovska, Santa Kazaka, Maija Prikule, Līga Stradiņa),  Ramona Čerņevska&Olga Kučmasova, Irina Černova (vēderdejas), Arturs-Arnis Polikarpovs duetā ar Gļebu Troščenkovu (ģitārspēle), Sabīne Jaunroze (muzikāli teatrāls priekšnesums).
Dalībniekus vērtēja „Tallink” pārstāve Natālija Sokolova, RTU Studentu kluba vadītāja Asja Visocka un RTU SP Kultūras nodaļas vadītājs Verners Martinovs.