Esi talants? Piedalies!

Jaunieti, varbūt esi skatuves rūdīts mākslinieks, tomēr varbūt tieši pretēji – Tu beidzot esi nolēmis atrādīt savu ilgus gadus slēpto vaļasprieku, vēlies dalīties savā priekā ar apkārtējiem? Vai esi gatavs atklāt SAVU TALANTU pasaulei jau TAGAD??
RTU Talantu konkurss! Talantu klāstam nav robežu –  dziesma, vēderrunāšana, bārmeņu šovs, deja, mutes harmonikas, žonglēšana, balets, varbūt esi mīms vai māki stāvēt uz galvas?!  Tavs uzdevums ir aizpildīt pieteikuma anketu, kura atrodama šeit, un līdz 29. janvārim nosūtīt uz e-pastu talanti@rtusp.lvSaņemtās anketas tiks izvērtētas un potenciālie dalībnieki elektronisku paziņojumu veidā vai telefoniski tiks uzaicināti uz atlases kārtu, kas notiks 2010. gada 2. februārī! Ar žūrijas starpniecību tiks noteikti 10 labākie, kuri tiksies Lielajā Finālā 18. februārī ar sevis sagatavoto šova priekšnesumu. Finālistiem tiks dota iespēja sadarboties ar profesionāļiem, lai fināla iznācienu padarītu vēl iespaidīgāku.
Un nobeigumā saldais ēdiens – pilnīgi visi finālisti savā īpašumā iegūs ceļojumu ar „Tallink” prāmi uz Zviedriju, kura laikā ar saviem priekšnesumiem uzstāsies prāmja nakts šova programmā!
Esi aktīvs – tieši šobrīd pie Tavām durvīm klauvē šī īpašā iespēja – parādīt sevi plašākai publikai! Kas to lai zina,  kad būs dota nākošā uzdrīkstēšanās reize? Atver durvis!

Konkurss tiek organizēts sadarbībā ar „Tallink”.
RTU SP Kultūras nodaļa