RTU Inženieru sacensības ir klāt! Ikvienam studentam. Nebaidies un piedalies!

RTU Inženieru sacensības ir klāt! Ikvienam studentam. Nebaidies un piedalies!

Patīk izaicinājumi? Studiju laikā nav iespējas teorētiskās zināšanas pielietot praktiski, bet nu ļoti gribas to darīt? RTU Inženieru sacensības – iespēja ikvienam RTU studentam izmēģināt savus spēkus un pārbaudīt savas zināšanas praksē. Šogad RTU Inženieru sacensības notiks jau 7. reizi.

Visiem studentiem, tiek piedāvāts izvēlēties vienu no divām sacensību kategorijām:

Konstruēšana, kurā no dotajiem materiāliem un pēc dotā parauga, jāizveido konkrēta ierīce. Un žūrija vērtēs ierīces darbību.

Situācijas analīze, kurā tiks izskaidrota uzņēmumā esoša problēma, un tai būs jāpiedāvā savi risinājumi un jāprezentē tie citām komandām un žūrijai.

Uzvarētājiem no katras kategorijas būs iespēja piedalīties Baltijas reģiona Inženieru sacensībās, kas aprīļa beigās notiks Tallinā, cīnoties par tālāku ceļa zīmi un Eiropas Inženieru sacensībām, kas notiks Rumānijā. Kā arī būs citas vērtīgas, noderīgas balvas.

Sacensībām var pieteikties individuāli (komanda tiks izveidota uz vietas sacensību dienā) vai komandā ( Piesakieties uzreiz 4 studenti jau kā komanda). Aktuālo informāciju un pieteikšanās anketu meklē http://www.sacensibas.rtu.lv

Pieteikšanās sacensībām no 8.02 līdz 24.02.2010

Neslinko, gatavojies un piesakies!

Tiekamies 27. februārī RTU Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1.

RTU studentu organizācija BEST-Riga