Noslēdzies Skūpstu foto konkurss – noskaidrotas TOP 10 fotogrāfijas!

Projekta „Mīlestības Svētki 2010” ietvaros tika rīkots Skūpstu foto konkurss, kur ikviens interesents mēneša garumā varēja iesūtīt bildi, kur tas redzams skūpstoties ar savu otro pusīti.

Kopumā konkursam tika iesūtītas 113 romantiskas, sirsnīgas, atraktīvas fotogrāfijas, kas tika publicētas mājas lapā www.milestibassvetki.lv. 10 labākās fotogrāfijas tika noteiktas, ņemot vērā skatītāju interneta balsojumu un žūrijas vērtējumu. Šo fotogrāfiju dalībnieki saņems 2 ielūgumus uz „Mīlestības Svētkiem”, savukārt labākais skūpsta foto tiks paziņots „Mīlestības Svētku” noslēguma pasākumā Club Essential. Labākā foto dalībnieki saņems romantisku nakti Reval Hotel.

Par desmit labākajām fotogrāfijām atzītas Agneses Leites, Ingas Rutkas, Martas Lagzdiņas, Elzas Cīrules, Jāņa Zālīša, Renātes Rogas, Valērijas Aleidzan, Dagnijas Pārumas, Aigara Medkova, Jekaterinas Osetrovas iesūtītās fotogrāfijas.

Agnese un Oskars par savu foto saka šādi: “Mani sauc Agnese Leite, esmu Turības Uzņēmējdarbības vadības 2.kursa studentu, ar šo burvīgo RTU būvnieciņu iepazinos savā darba vietā- būvniecības uzņēmumā. Šī attiecības spārno mūs abu. Bet jaukā bildīte ir uzņemta 27.09.2009. kad svinējām savu attiecību pirmo gadiņu. Mana dāvana bija īpaša foto sesija šoreiz Ķemeru parkā, un kā pēdējo veidolu foto sesijai mūsu superīgā fotogrāfe bija izdomājusi mētāšanos ar miltiem, tāpēc esam tādi smulīši. Domāju, ka foto sesija kļūs par mūsu tradīciju katru gadu, jo ir taču tik jauki redzēt kā mēs gadiem ejot maināmies”

Inga un Edgars saka, ka foto ir “Rudenīga pastaiga Vecrīgas ielās, mirkļa iespaidā! ”

Marta un Viktors par savu foto saka: “Bilde tapa izbaudot ziemas priekus un skaistumu 24. decembra rītā. Nosaluši vai iekarsuši – mums vienmēr ir laiks kaislīgiem, siltiem, mīļiem un mīlestības pilniem skūpstiem. Un tā mēs bučojamies vēl šobrīd :) ”

Normunds un Elza par foto: “Šī bilde tapusi 20 minūtes pēc jaunā 2010. gada sagaidīšanas. Gribējām uztaisīt mīļu un jauku bildīti divatā, bet atnāca draugi, kas arī gribēja ar mums nofotogrāfēties. Un tā nu mums sanāca.. Prieks atcerēties un šī bilde vienmēr liks pasmaidīt. :)”

Ieva un Jānis

Renāte un Roberts par savu foto saka šādi: “Fotogrāfija tapa saltā 2. janvāra pēcpusdienā Alūksnes rajonā Ķauķkalnā. Abi divi slēpojām, baudījām brīnišķīgo dabu un nedaudz arī padauzījāmies pūkainajā sniegā. Todien bija pasakaini zilas debesis un skaidrs laiks. Gaiss bija tik auksts, ka tajā esošais mitrums sasalstot visai apkārtnei, kur vien sniedzās skats lika vizēt. Īpaši skaista bija strēle, kas bija redzama lūkojoties uz sauli- likās, ka no debesīm līst sudrabs…”

Valērija un Aleksejs: “Šī bilde sanāca pavisam nejauši. Pirms mūs nofotografēja mūsu kopīgais draugs, viņš teica, lai mēs paskatītos viens uz otru. Tad, pavisam negaidīti pateici īsu, stulbu joku, kas mani iesmaidīja, un Valērija noskūpstija mani tieši tajā brīdī :)

Andrejs un Dagnija: “”Pirmais sniegs – tik balts un  pūkains… noklājis meža Bet mums ir kā dziesmā—pamales… Tik balta, balta saulīte par mūsu galvām mirdz. Tik balta, balta pasaule, kā tava sirds. Mīloši, kaismīgi, smaidīgi, gaiši, drošībā un gādībā viens par otru!Mūsu samīļošanās momentu “”noķēra”” Dana. ”

Jekaterina un Konstantīns: “Bilde tapa Jāņos, kamēr pinām vainagus.”

Līga un Aigars: “Šī bilde tapa pagājušā gada Jāņos un ir mīlestības pārpilna”