RTU vidusskolēnu portāls meklē vārdu

Lai atvieglotu RTU portāla ORTUS vidusskolēnu sadaļas lietošanu un veicinātu tās atpazīstamību, RTU izsludina ideju konkursu, kurā skolēnus, RTU studentus un darbiniekus aicina meklēt piemērotu vidusskolēnu portāla nosaukumu. Ideju iesniegšanas termiņš – 20.aprīlis.

Konkursa nolikums.

Portāla nosaukumam jābūt labskanīgam, tam iespējami skaidri jānorāda, ka tas ir RTU portāls, kas paredzēts skolēniem. Nosaukumu vērtēšanā tiks ņemta vērā idejas oriģinalitāte un nosaukuma atbilstība portāla saturam.

Konkursa uzvarētājs, kura izdomātais nosaukums kļūs par RTU portāla vārdu, balvā iegūs Ls 100. Pārējie trīs labāko nosaukumu autori saņems pārsteiguma balvas.

Portāla nosaukumu priekšlikumi jāiesniedz līdz 20. aprīlim, nosūtot piedāvāto nosaukumu, tā autora vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju uz e-pasta adresi: infocentrs@rtu.lv.

RTU portāla ORTUS vidusskolēnu auditorijai paredzētā sadaļa darbojas kopš 2010. gada 8. janvāra. Tajā skolēni var sagatavoties centralizētajiem eksāmeniem un iejusties RTU studiju vidē. Reģistrēties vidusskolēnu portālā iespējams: http://www.nacstudet.lv/

Konkursa rezultāti tiks paziņoti līdz 1. maijam