Studenti svinēs „Mīlestības Svētkus” un kļūs par asins donoriem

Šī gada 11. un 12. februārī ar SEB bankas atbalstu studenti svinēs vispasaules „Mīlestības Svētkus”, kuru organizēšanā un svinēšanā apvienojušās četras augstskolas: Rīgas Tehniskā universitāte, Rīgas Stradiņa universitāte, Biznesa augstskola Turība un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola.
„Mīlestības Svētki” tiek rīkoti ar sociālu mērķi – ziedot asinis nelaimē nonākušajiem, tādēļ organizatori sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru (VADC) rīko asins ziedošanas dienas: 21. janvārī – SEB bankas finanšu centrā (Meistaru iela 1, Valdlauči), 26. janvārī – BAT (Graudu iela 68), 2. februārī – RSEBAA (Meža iela 3), 4. februārī – I/C Olympia (Āzenes iela 5), 3. un 4. februārī – RSU (VADC- Sēlpils iela 6), 9. februārī – RTU (Meža iela 1). Visi asins ziedotāji kopā ar obligāto valsts kompensāciju saņems arī brīvbiļeti uz īpaši šiem cilvēkiem rīkotu pasākumu „Līvu Akvaparkā” 12. februārī, kurā studenti ne tikai varēs baudīt ūdens priekus, bet arī dejot DJ Roberta Lejasmeijera vadībā. Katrs pasākuma dalībnieks piedalīsies arī loterijā, kurā būs iespējas laimēt kruīza ceļojumu no Tallink.
„Mīlestības Svētku” noslēguma pasākums notiks 11. februārī Club Essential un Godvil. 11. februāra pasākumos studenti varēs baudīt populāras un studentu vidū mīlētas grupas un dziedātājus, Latvijas labākos DJ, karstasinīgus deju šovus, pārsteigumus un konkursus visiem mīlētājiem un tiem, kuri savu otro pusīti vēl meklē.
Club Essential studentus priecēs grupas „Gain Fast”, „Otra Puse”, dziedātāja Jenny May un Latvijas labākie DJ: DJ Crash, DJ Deros, DJ Franzo Kolms un European Hit Radio DJ Mārtiņš Kreilis, savukārt klubā Godvil ar neaizmirstamu programmu uzstāsies grupas „Double Faced Eals”, „TāTāTā”, kas sniegs akustisko koncertu, savukārt par atraktivitāti parūpēsies arī DJ Kress un perkusionists Rafels, kā arī Godvil notiks Skūpstu konkursa fināls un pārsteidzoša šovprogramma.
Svētku lieldraugs – SEB banka.
Svētkus atbalsta: Nacionālais e-dienests Inbox.lv, , European Hit Radio, Draugiem.lv, Tallink, 1188.lv, Double Coffee, E3 projekts, I/C Olympia, Studentlife.lv, Līvu Akvaparks, Nightlife.lv, Atlants.lv, Pussy Lounge, Riga PARTYBUS, Boomboxera.lv.

Sīkāka informācija: http://www.milestibassvetki.lv/.