Apmaldīšanās sacensībās DITFi ieņem otro vietu

15.-17. aprīlī Carnikavas-Ādažu apkārtnē norisinājās RTU MLĶF, ETF un Studentu parlamenta Sporta nodaļas organizētās piedzīvojumu sacensības „Pazudušie”. Tajās piedalījās 12 studentu komandas (katra 4 cilvēku sastāvā); pasākuma organizēšanā iesaistījās vairāk kā 30 studenti.

Komandas startēja trasē ap 1900 piektdienas vakarā, finišu sasniedzot vien sestdienas pēcpusdienā. Pirmais uzdevums dalībniekiem bija neliela orientēšanās trase, pēc tam pa ceļam tos gaidīja dažādi uzdevumi, pārbaudot komandas fizisko sagatavotību, komandas saliedētību un atjautību. Nācās cept pankūkas uz ugunskura, rāpties priedē, pārvarēt virvju trasi, šaut mērķī, laistīties ar ūdeni, meklēt apslēpto mantu, vilkt riepas kāpā un darīt daudz ko citu, bet pats svarīgākais bija neapmaldīties un iziet trasi līdz galam. Tas arī veiksmīgi izdevās vairāk kā pusei komandu, veicot vairāk kā 60 km garu ceļu kājām.

Visātrāk trasi izdevās iziet komandai „Riekstkoži”(Ieva Rukšāne, Sanita Ivanova, Ieva Nāgele, Jānis Zaharans), 2. vietu ieguva RTU DITF komanda „A man mežā patīk”(Rūta Miglava, Kaspars Salenieks, Ainārs Bērziņš, Rolands Krumbergs), 3. vietā – RTU MĶF komanda „Otomārs”(Aneka Kļaviņa, Mārtiņš Bērziņš, Astrīda Bērziņa, Mikus Bērziņš). Tomēr uzvaras sajūta noteikti bija ikvienam dalībniekam, kas izturēja un nepazuda.

Kaspars, Ainārs, Rolands un Rūta gandrīz neskarti pabeiguši 60 km distanci

Pēc pasākuma dalībniekus un organizatorus sagaidīja viesu nams „Annas”, kurā visi tika pabaroti (paldies Fazer un Ādažu čipsiem), kā arī veiklākie saņēma balvas no Ātruma cilts un Fantasy Park.

 

Sacensību bilžu galerija: https://picasaweb.google.com/rtu.kimiki/160410_Pazudusie02#