EESTEC jaunumi

Jau kādu laiku domā, ka derētu izmēģināt spēkus jaunā sfērā? Grūti izplesties vietējo tusiņu organizēšanā? Vēlies uzzināt jaunākās tendences savā profesionālajā jomā arī ārpus Latvijas? Vai varbūt tu jau esi dzirdējis par studentu asociāciju EESTEC un vēl uzzināt ko vairāk?

Tiem, kas nezin, un tiem, kas zin (jo atkārtošana ir zināšanu māte ;) ) – par EESTEC būtību vairāk var palasīt Šeit. Latvijā mēs esam tikai 3 gadus, tāpēc katru dienu meklējam jaunas palīdzošas rokas. Un tieši TU vari palīdzēt mums organizēt vietējus un starptautiskus pasākumus, piedalīties Eiropas līmeņa organizācijas darbībā un, kas ir pats aizraujošākais, doties pats uz kādu no semināriem, apmaiņām vai treniņiem visā Eiropā!

Daudzi cilvēki jau ir iesaistījušies EESTEC Junior Local Committee darbībā un nenožēlo to. Mēs nedosim tev zelta kalnus, arī darba auto vai dzīvojamā platība netiks piešķirta. Tomēr tu iepazīsies ar citiem RTU studentiem (kā arī 52 citu universitāšu studentiem), iegūsi praksi liela mēroga pasākumu rīkošanā un iegūsi veselu gūzmu ar patīkamām atmiņām.

Lai gan EESTEC Rīgas komitejai pašlaik ir jātiek galā ar tuvojošos sesiju, mums ir liela apņemšanās uzorganizēt foršu starptautisku pasākumu tieši vasaras vidū. Ja kaut vai mazliet iedomājies, ka varbūt, nu mazlietiņ, pavisam bišku tu arī varētu paskatīties kas un kā pie mums notiek, lūdzu – Mēsčivinām un Mēslasāmepastus, kā arī Mēsrunājamangliski. Vari atnākt ciemos katru dienu uz DITF Studentu Pašpārvaldi, Ditfu Zane pastāstīs, kāpēc tev patiks EESTEC :)