Leģenda par pasākumu „Pazudušie”

Vēstījums drosminiekiem!Tumšā piektdienas vakarā cilvēce pirmo reizi uzzināja par šo mistikas pilno mežu. Klīst baumas, ka mežā valda kāds pārdabisks spēks. Avīzes nepārtraukti ziņo par bezvēsts pazudušiem cilvēkiem – gan bērni, gan sievietes, gan daudz ko piedzīvojuši vīri – neviens netiek žēlots. Un visu meklējamo personu pēdas ved tieši uz šo nelaimīgo mežu, kur pazūd kā nebijušas.

Joprojām nav skaidrs, kas notiek šajā vietā, taču viens ir zināms droši – tas ir bīstami! 15.04 – 17.04 norisināsies slepena operācija „Pazudušie”. Jauniešu grupas tiks sūtītas šajā mežā, lai stātos pretī tam, kas mūs apdraud!

Jau iepriekš jābrīdina, ka tas nebūs viegli – vai kādreiz esi iedomājies, kā rīkotos uz neapdzīvotas salas vai harpiju pilnā mežā? Ja esi gatavs piedzīvot lielākās bailes, mežonīgākos pārdzīvojumus, neiedomājamākās situācijas – Tev ir jāpiedalās!

„Pazudušie” ir stress, dusmas, bailes, pārdzīvojumi, instinkti, divas naktis ārpus saprāta robežām. Kad liksies, ka sliktāk vairs nevar būt, Tevi pārsteigs un pierādīs pretējo. Tev būs jāiemācās tikt galā ar visu – iet uz priekšu un pieveikt katru barjeru, kas būs nolikta Tavā ceļā. „Pazudušie” liks saprast, ka cilvēks ir spējīgs uz daudz vairāk, kā ir iedomājies.
Ja Tu atradīsi sevī spēju saglabāt mieru, kad šķiet, ka viss brūk un jūk, radošumu bezizejas situācijās un vēl iepriekš neredzētu spēku, lai tiktu līdz galam šajā cīņā, tad tieši Tu mums esi vajadzīgs! Šajā laikā mežā mēs būsim pārākumā, taču atceries – katra komanda cīnīsies par uzvarētāju statusu. Katrs grib būt varonis, kurš atklās šī meža noslēpumu.

Saka, ka viss, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus.. Gribi pārbaudīt?

Datums:                           15.04.2011
Tikšanās vieta:                RTU Kaļķu iela 1
Finansiālais zaudējums:  2,50Ls/cilvēks
Komandas sastāvs:        4 cilvēki/vismaz  1 meitene
Pieteikšanās:                   no 16.03 – 06.04
Spied šeit ->                    http://ej.uz/pieteiksanas
Sacensību nolikums        http://mkfsp.lv/doc/pazudusie_nolikums.doc
Sacensību plakāts          http://mkfsp.lv/doc/paz_plakats.png

PIEDALIES! TU ESI VAJADZĪGS!