RTU STUDENTU PARLAMENTS UN LATVIJAS PASTS AICINA PIEDALĪTIES ZIEMASSVĒTKU PASTA AKCIJĀ

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Studentu parlaments sadarbībā ar Latvijas Pastu rīko vēl nebijušu akciju, kuras ietvaros ikvienam universitātes studentam, kā arī universitātes personālam būs iespēja nosūtīt Ziemassvētku pastkartes Latvijas teritorijā bez maksas. Akcija notiks no 3. līdz 7.decembrim RTU Zinātniskās bibliotēkas telpās, Ķīpsalas ielā 10, Rīgā.

Ziemassvētku pastkaršu nosūtīšanas akcija notiks RTU – tās ietvaros universitātes studenti un darbinieki tiek aicināti izveidot savu unikālu pastkartes dizainu.

Mūsdienās, kad komunikācija virtuālajā vidē jau kļuvusi ikdienišķa, Latvijas Pasts  aicina neaizmirst senās vērtības un popularizēt pastkaršu sūtīšanas tradīciju jauniešu vidū, sniedzot iespēju nosūtīt taustāmu sveicienu savai ģimenei, radiem vai draugiem.

Lai svētku pastkartes veiksmīgi nokļūtu pie adresātiem, būtiski ir norādīt pareizu pasta indeksu. Neprecīza un nepareiza adrese var būt iemesls ne tikai ilgai vēstules ceļošanai, bet arī sūtījuma nenonākšanai līdz adresātam.

Akcija notiks RTU Zinātniskās bibliotēkas 3.stāva lasītavā. Lai ikviens varētu izveidot sava dizaina pastkarti, uz vietas tiks nodrošināti dažāda veida rakstāmpiederumi.

3.decembrī akcijā varēs piedalīties no plkst.10.00, taču bibliotēkas darba laiki no pirmdienas līdz ceturtdienai ir no plkst.8.30 – 19.00 un piektdien, 7.decembrī akcijā varēs piedalīties no plkst. 8.30 – 17.00.
Lai pareizi noformētu pastkartes saņēmēja adresi, noteikti ielūkojies šeit.

Lai nesajauktu pasta indeksus, tos pārbaudi šeit.

Katrā no akcijas dienām būs ierobežots pastkaršu skaits, tādēļ mudinām piedalīties akcijā savlaicīgi. Pie adresātiem nokļūs tās pastkartes, kas būs iemestas tieši akcijas pastkastē, kas atrodas RTU Zinātniskajā bibliotēkā.

Pārsteidzošas sajūtas vēlot,
Tavs RTU Studentu parlaments un Latvijas pasts