Ziemassvētku balle 50’to gadu noskaņās

Esi mīļi gaidīts RTU DITF un  LU BF rīkotajā Ziemassvētku ballē – naktī, kad pagriezīsim laiku atpakaļ un  nonāksim 50. gados. Gadīsim visus 20. decembrī RTU galvenajā mītnē Kaļķu ielā 1 Lielajā aulā. Ierašanās sākot no plkst. 21:00. Balles atklāšana plkst. 21:30. Par muzikālo pavadījumu parūpēsies grupa 8. marts.

Tver tik ilgi gaidīto Ziemassvētku sajūtu kopā ar draugiem, piedaloties dažādos konkursos un aktivitātēs, izbaudot lielisko atmosfēru un griežoties neaizmirstamās dejās līdz pat plkst. 5:00 rītā! Kā arī izmanto unikālu iespēju, un apmeklē fotostūrīti, kurā Tevi un draugus sagaidīs Merlina Monro un Elviss Preslijs.

Dresscode: 50’tie

! Jau tagad vari pasteigties un rezervēt sev un saviem draugiem galdiņu,  sūtot e-pastu uz esgribugaldinu@ditfi.lv vai zvanot Ancei (22013903). (līdzi drīkst ņemt groziņus)

Ieejas kartes ir iespējams saņemt RTU DITF, LU BF Studentu pašpārvaldēs: ieejas karti saņem par ziedojumiem (Ls 2,00). Pasākuma dienā – Ls 3,00 (ieejas karšu skaits ierobežots).

Mūs atbalsta: SimpleExpress, FantasyPark, Dirty Deal Teatro, Fazer, Contex, Lattelecom, GO Planet, Supertan un RTU SP Deju klubs.

Sīkāku informāciju meklē pie RTU DITF un LU BF Studentu pašpārvalžu pārstāvjiem.